Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Lapsimessut järjestetään jälleen kahden vuoden tauon jälkeen Helsingissä – Lasten ja nuorten keskus mukana messuilla yhdessä pääkaupungin seurakuntien kanssa

 

Pohjoismaiden suurin koko perheen tapahtuma Lapsimessut valtaa Helsingin messukeskuksen pandemiavuosien tauon jälkeen 22.-24.4.

Kirkon yhteisen osaston toteuttaa aikaisempien vuosien tapaan Lasten ja nuorten keskus kumppaninaan pääkaupunkiseudun seurakunnat sekä kirkon kasvatus- ja perheasiat. Lasten ja nuorten keskus on yksi kolmesta Lapsimessujen perustajista ja järjestäjistä.

Lasten ja nuorten keskuksen omalla Lastenkikirkonkylä-osastolla lapsiperheitä ilahdutetaan erilaisilla toiminallisilla elementeillä. Osastolla voi laskea kirkkoliukumäkeä, pomppia trampoliinilla, värittää Lastenkirkonkylää ja pyöräyttää onnenpyörää.

Dei, suomigospel, neliöb. 11.-17.6.

– Parin vuoden koronatauon jälkeen on ihanaa päästä kohtaamaan jälleen lapsia ja perheitä livenä! Olemme kiitollisia, että pääkaupunkiseudun seurakunnat haluavat yhdessä kanssamme tulla ilahduttamaan perheitä ja kertomaan seurakuntien monipuolisesta tarjonnasta lapsille, iloitsee Lasten ja nuorten keskuksen toiminnanjohtaja Sami Ojala.

Lasten ja nuorten keskus ry ja Kirkon kasvatus- ja perheasiat tarjoavat messuilla myös lavaohjelmaa lauantaina ja sunnuntaina:

Lauantai 23.4. klo 12.30–13, Kasvu-lava: Huoli ja pelko puserossa – miten vahvistan toivoa uutistulvan keskellä ja pidän huolta omasta jaksamisesta vanhempana?

Liisa Välilä, teologi, pappi ja psykoterapeutti, joka toimii tällä hetkellä asiantuntijana Kirkon kasvatus- ja perheasiat -yksikössä Kirkkohallituksessa.

Järjestäjä: Lasten ja nuorten keskus ry ja Kirkon kasvatus- ja perheasiat

Sunnuntai 24.4. klo 12.00–12.30, Kasvu-lava: Parisuhde vauva-ajan ja ruuhkavuosien puristuksessa. Selviytymisvinkkejä parisuhdeneuvojilta.

Järjestäjä: Lasten ja nuorten keskus ry ja Kirkon kasvatus- ja perheasiat

Sunnuntai 24.4. klo 11.30-12.00 Muskarikirkko koko perheelle Vekarat-lavalla. Ihana nähdä sinua! Iloista musiikkia, loruttelua ja köröttelyä. Mukana Lastenkirkon ja seurakuntien satuhahmoja.

Seurakuntien hahmoja on mukana myös Satuhahmokulkueessa joka päivä klo 14.