Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Lähetyswebinaari muistuttaa, että tehtävä on vielä kesken

 
Suurkaupunki ja taivaanranta.

− Medialähetystyö tavoittaa maan ääret sekä maantieteellisessä että hengellisessä mielessä. Media ylittää niin maantieteelliset, poliittiset, kulttuuriset kuin uskonnollisetkin rajat, sanoo Juha Auvinen. Kuva: Shutterstock.

Perjantaina 9. lokakuuta järjestettävä Menkää maitten ääriin asti! -webinaari muistuttaa Jeesuksen antamasta lähetystehtävästä mutta myös tehtävän keskeneräisyydestä.

−  Vain noin kolmannes maailman ihmisistä tuntee Kristuksen. Vielä on paljon miehiä ja naisia, lapsia ja nuoria, jotka eivät ole hänestä kuulleet. Suurin osa heistä elää Aasian maissa, sanoo vuodenvaihteessa eläkkeelle jäävä Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) toiminnanjohtaja, nykyinen Senior Advisor ja rovasti Juha Auvinen.

Sansan järjestämässä maksuttomassa webinaarissa tarkastellaan lähetystyötä kolmesta eri näkökulmasta. Tapahtumassa vierailevat Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka, Kirkon lähetystyön keskuksen lähetysteologi Jukka Kääriäinen ja Sansan uusi toiminnanjohtaja Arto Antturi. Lisäksi nähdään videotervehdykset Intiasta, Japanista ja farsinkielisestä tv-työstä Kyprokselta.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Webinaaria pääsee seuraamaan 9.10. kello 9−12 osoitteessa sansa.fi/tapahtumalive, josta löytyy myös tapahtuman tarkka ohjelma.

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa