Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Lähetysjärjestö avasi uuden jälkihoitokeskuksen Tukholmaan

 

Keskuksen kirjamyymälästä voi hankkia erikielistä evankelioimismateriaalia.

Avainmedia Lähetysjärjestön ensimmäinen kontaktikeskus Euroopassa tuli tarpeeseen, sillä eurooppalaisten muslimien yhteydenotot ovat lisääntyneet.

Helluntaiherätyksen medialähetysjärjestö Avainmedia avasi tammikuussa ensimmäisen jälkihoitotoimistonsa Eurooppaan. Paine uuden toimiston avaamiseksi oli kova, sillä eurooppalaisten muslimien yhteydenotot ovat lisääntyneet. Yksi syy yhteydenottojen lisääntymiseen on islaminuskoisten väkivallanteot ympäri maailmaa. Ne ovat saaneet muslimit kyselemään totuutta elämän ja kuoleman kysymyksiin.

Tukholmassa sijaitsevassa jälkihoitotoimistossa vastataan Avainmedian Al Hayat -televisiokanavan evankelioivien tv-ohjelmien kirvoittamiin kysymyksiin ja katsojapalautteisiin sekä ohjataan soittajia muiden kristittyjen yhteyteen.

KRS Krito 10.-23.6.

Viisi jälkihoitotyöntekijää hoitaa Euroopan palautteiden käsittelyä eli vastaa puheluihin, sähköposteihin ja sosiaalisen median kautta tulleisiin viesteihin. Keskuksessa pidetään arabiankielisiä kokouksia ja kirjamyymälästä voi hankkia Raamattuja ja kirjallisuutta eri kielillä. Tammikuussa pidettiin arabiankielinen raamattukoulu 45 oppilaalle. Keskus toimii myös kuvauspaikkana, jossa taltioidaan arabi- ja muslimisiirtolaisille kohdistettuja tv-sarjoja Al Hayat -kanavalle.

Eurooppa on toiseksi yleisin maanosa, josta kanava saa katsojapalautetta, noin 4,5 miljoonaa kappaletta vuodessa. Tästä määrästä 5–10 prosenttia vaatii vastauksia tai pitkäkestoisempaa jälkiseurantaa. Tähän saakka Euroopan palautteita ovat hoitaneet paikalliskontaktit eri maissa, ja he jatkavat työtä edelleen. Avainmedian arabiosastolla on esimerkiksi Ranskassa ollut monen vuoden ajan jälkihoitotiimi, jonka työtä on vetänyt paikallista arabiseurakuntaa johtava ex-muslimipariskunta.