Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Kuoleen teinin vanhemmat haastavat kaupungin oikeuteen

 

Yhdysvalloissa Michael Brownin perhe on haastanut Fergusonin kaupungin ja poliisi Darren Wilsonin oukeuteen poikansa epäoikeudenmukaisesta kuolemasta. He haluavat korvauksia 75 000 dollaria.

Vaaleaihoinen Darren Wilson ampui viime elokuussa aseettoman kahdeksantoista vuotiaan tummaihoisen Brownin. Wilsonia ei koskaa ristikuulusteltu, ja hänen todistuksensa tapahtuneesta vaihteli. Hänen mukaansa Brown yritti ottaa hänen aseensa. Hän myös sanoi, että ampui Brownia useaan kertaan kun tämä yritti paeta. On kiistelty siitä, oliko Brown nostanut kädet ilmaan vai ei. Tapaus aiheutti suuden kohun, ja sen pohjalta on pidetty useita mielenosoituksia, joissa vaadittiin oikeutta Brownille ja Wilsonin teko nähtiin rasistisena. Wilsonia ei kuitenkaan tuomittu oikeudessa.

Itsepuollustusta vai ei?

”He hyväksyivät Wilsonin itsepuollustuksen. Me emme hyväksy hänen itsepuollustustaan” asianajaja Daryl Parks kommentoi CNN:lle. Haasteen mukaan Wilson ampui Michael Brownin perusteettomasti, käyttäen tarpeetonta ja kohtuutonta voimaa, joka rikkoo Brownin perustusoikeudellista oikeutta elää. Siinä myös syytetään, että Wilson olisi tuhonnut todisteita ja häirinnyt tapauksen tutkimusta.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

”(Wilsonilla) oli muitakin vaihtoehtoja. Hänen ei olisi tarvinnut tappaa Michael Brownia” asianajaja Anthony Gray kommentoi tiedotustilaisuudessa. ”Hän haluaa meidän uskovan, että hän oli viisi vuotias istumassa partioautossaa ja että Hulk hyökkäsi hänen päälleen”