Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

Kummius on kirkon teemana Helsingin Kirjamessuilla

 

Suomen evankelisluterilaisen kirkon osasto Helsingin kirjamessuilla 2019.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Helsingin kirjamessujen osastoa värittää kummiusteema. Kirkko haluaa kannustaa kummisuhteen ylläpitoon ja sen vahvistamiseen.

Kummi on vanhempien lapselleen valitsema turvallinen aikuinen ystävä. Parhaimmillaan kummius on elinikäistä ystävyyttä kummilapseen.

Kirkon messuosastolla (6r46) voi muun muassa lähettää iloiset kuvaterveiset kummille tai askarrella erilaisia väritys- ja puuhatehtäviä. Osasto sijaitsee lapsille kohdistetulla alueella. Kummiosasto toivottaa kävijät tervetulleeksi myös hetkeksi levähtämään ja juttelemaan kirkon työntekijöiden kanssa.

SEKL neliöb. 5.-11.6. MJa

Jaa kummitarinasi uusilla verkkosivuilla

Kummiudesta, kummin tehtävistä, valtakunnallisesta kummipäivästä ja monesta muusta kummiuteen liittyvästä asiasta löytyy lisätietoa juuri uusituilta kumminkaa.fi-verkkosivuilta. Sivuille kerätään myös kummitarinoita. Oman kummitarinansa voi lähettää osoitteeseen kumminkaa.fi/omatarina. Kummitarinan kertoneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Kirkon viestintä