Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Kristityt marssivat Jeesukselle Ecuadorissa ja Guatemalassa

 

Kuvakaappaus Evangelical Focus -lehden verkkosivulta.

Viime kuukausina latinalaisamerikkalaisissa maissa on ollut lukuisia mielenosoituksia, joissa kristityt ovat puolustaneet perhearvoja ja oikeutta elää.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ecuadorilaiset ja guatemalalaiset kristityt lähtivät kaduilta puolustamaan perhearvoja ja korostamaan Jumalaa ainoana, joka voi tuoda ratkaisun näiden maiden vaikeaan tilanteeseen.

Ecuadorissa järjestettiin March for Jesus 21. kertaa. Siihen osallistui satoja ecuadorilaisia kristittyjä, ja monia vierailijoita Argentiinasta, Kolumbiasta, Venezuelasta, Hondurasista ja Kuubasta.

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

”Tämä on tapahtuma, joka tuo värejä ja arvoja kaupunkiin. Perheeni ja minä odotamme sitä vuosittain ”, sanoi yksi osanottajista Evangelical Focusin mukaan. Tämän vuoden tavoitteena oli korostaa Jumalaa ainoana, joka pystyy tekemään muutoksia Ecuadorin perheissä, tuomaan parempia päiviä Ecuadorille ja maailmalle, puolustamaan elämää ja luomistyötä.

”Kun kunnioitetaan Jumalaa, se tuo siunauksia maahan. Uskomme, että Jumalalla on suuret suunnitelmat tämän kansakunnan puolesta. Tällainen toiminta kunnioittaa Jumalaa ja tuo siunauksen kansalle ”, kertoo Amara de Benítez, kristillisen restaurointikeskuksen pastori, joka vastaa organisaatiosta.

Guatemalassa tuhannet ihmiset marssivat aborttia vastaan ja perheen hyväksi maan pääkaupungissa. Osallistujat julistivat iskulauseita, kuten: ”Ei abortille. Kyllä elämälle”. Järjestäjien mukaan noin 15 000 guatemalalaista osallistui marssiin.

 

 

 

 

 

Aiheet

,