Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Kristittyjen kimppuun hyökättiin Intiassa

 

Morning Star News

100 äärihindua hyökkäsi miekoin, bambukepein ja kivin aseitautuneina kristittyjen kimpppuun 17. huhtikuuta, Amtolan kylässä.

Uhrit olivat aterioimassa jumalanpalveluksen jälkeen. Hyökkäyksessä loukkaantui ainakin 15 kristittyä, joista monet saivat vammoja päähän ja ylävartaloon. Hyökkääjät eivät säästäneet edes lapsia, vaan löivät heitäkin armottomasti, aikeenaan tappaa.

– Tällä hetkellä kylässä ei ole kristittyjä, kaikki ovat paenneet. Hyökkäyksen pääkohteina olleet kristityt perheet ovat nyt turvatalossa sairaalasta päästyään. Vakavammin loukkaantuneet ovat yhä sairaalassa ja kun he pääsevät pois, hekin siirtyvät turvataloon, kertoi pastori David Boro.

SRO neliöb. 10-16.6.

Seurakunnan johtajien mukaan kylä ei ole enää turvallinen. Perheillä ei olisi mihin palata, koska hyökkääjät tuhosivat myös heidän kotinsa. Poliisit saapuivat paikalle vasta tapahtumien jälkeen. He pidättivät kaksi kristittyä, joita oli hakattu pahoin.  Heidät pidätettiin yhteydestä yhden hyökkääjän kuolemaan. Hyökkäyksen aikana yksi hyökkääjistä kaatui pää edellä kiviseen pintaan ja kuoli.