Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kristillisiä mediasisältöjä pakolaisille

 

Älypuhelimen avulla pakolaiset voivat seurata kristillisiä ohjelmia ja sovelluksia äidinkielellään myös Suomessa.

Medialähetys Sanansaattajat on koonnut linkkilistan erikielisistä kristillisistä ohjelmista, nettisivuista ja sovelluksista, joita voi seurata myös Suomessa.

Linkkilistasta löytyy esimerkiksi arabian- ja farsinkielisiä kristillisiä televisio- ja radio-ohjelmia. Suuri osa Irakista ja Syyriasta tulevista turvapaikanhakijoista puhuu äidinkielenään arabiaa. Iranilaiset puhuvat farsin kieltä, jota myös monet afganistanilaiset ymmärtävät.

− Monilla pakolaisilla on älypuhelimet. Heidän ensimmäiset tarpeensa ovat ruoka, vaatetus ja katto pään päälle. Sitten nouseekin jo kysymys, millä täyttää aikansa, sanoo Sansan mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Sansa on tehnyt linkkilistan erityisesti niitä seurakuntien työntekijöitä varten, jotka ovat tekemisissä pakolaisten, turvapaikanhakijoiden tai jo pidempään Suomessa olleiden maahanmuuttajien kanssa. Myös yksityishenkilöt voivat jakaa linkkilistaa eteenpäin sähköisesti tai paperiversiona.

Erikielisten kristillisten mediasisältöjen linkkilista löytyy Sansa.fi:stä

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa