Kolme timanttiluokan kirjoista käännetty suomeksi

 

Yhdysvaltojen evankelikaalisten kristillisten kustantajien yhdistys ECPA (Evangelical Christian Publishers Association) palkitsi heinäkuussa neljä kristillistä kirjaa Diamond Award -palkinnolla. Tähän timanttiluokkaan päästäkseen kirjaa on pitänyt julkaisemisensa jälkeen myydä 10 miljoonaa kappaletta. Myyntilukuihin sisällytetään myös muualla kuin Yhdysvalloissa julkaistut painokset. Ilmaiskappaleita ei oteta mukaan tilastoon.

Neljästä timanttitasolle päässeestä kolme on julkaistu myös suomeksi ja ne ovat Rick Warrenin Tavoitteena elämä (Päivä 2010), Bruce Wilkinsonin Jabesin rukous (Päivä 2007) ja William P. Youngin Autiotalo (Päivä 2010). Neljäs palkittu teos on Thomas Nelson -kustantamon vuonna 2008 julkaisema Raamattu, KJV Gift and Award Bible.

Taivas on totta -kirjaa
myyty yli miljoona kappaletta

ECPA on jakanut myydyimmille kirjoille palkintoja vuodesta 1990 lähtien. Gold Award (kultataso) edellyttää vähintään puolen miljoonan kappaleen myyntiä, Platinum Award (platinataso) miljoonan kappaleen myyntiä ja Diamond Award (timanttitaso) 10 miljoonan kappaleen myyntiä.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Kultatasolle pääsi tänä vuonna muun muassa Joyce Mayerin teos, joka on ilmestynyt suomeksi nimellä Kuuntele Jumalaa (Kuva ja Sana 2004).

Vuonna 2011 platinatasolle eli miljoonan kappaleen myyntiin pääsivät muun muassa suomeksikin ilmestyneet Francis Chanin Hullua rakkautta (Päivä 2011) ja Todd Burpon Taivas on totta (Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus 2011).

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024