Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Kirsi Rostamo sai Radiogaalassa erikoispalkinnon: ”Tämä kunniamaininta on ihana päätös elämäntyölleni”

 

RadioMedian järjestämässä RadioGaalassa palkittiin kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot valtakunnallisissa ja paikallisissa kategorioissa.

RadioAwards-kilpailun palkintoehdokkaat ovat sekä yleisön että asiantuntijatuomariston valitsemia.  Helmikuun yleisöäänestyksessä annettiin ennätykselliset 130 000 ääntä, joiden perusteella palkittiin kansan suosikkijuontajat ja -ohjelmat. Kaikissa muissa kategorioissa palkinnot ja kunniamaininnat jakoi ammattituomaristo.

Radio Dein missio on kovin erilainen – välittää toivoa, rakentaa yhteyttä eri lailla ajattelevien ihmisten välillä ja kertoa Jeesuksesta

Radio Dei oli mukana kaupallisen radioalan ”Oscar-gaalassa” kolmessa eri kategoriassa. Vuoden radio-ohjelmassa shortlistilla olivat juonnetut aamu- tai iltapäiväshow’t sekä Radio Deistä Antero Laukkasen Mooseksen päiväkirja. Palkinto myönnettiin odotetusti Radio Suomipopin Aamulypsylle. Radio Dein 25-juhlapromootio oli ehdolla myös Vuoden promootioksi, joka päätyi Radio Suomipopin Aamulypsy Areenalle.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Elämäntyö palkittiin

Radio Dein 1997 syksyllä perustanut Kirsi Rostamo oli valittu Vuoden radioammattilainen -kategoriassa kuuden finalistin joukkoon. Palkinto myönnettiin suurimman kotimaisen mediakonsernin eli Sanoman Jani Hätöselle, joka on Sanoma Media Finlandin projektipäällikkö ja teknisisten toteutuksien vastaava.

20-henkisen ammattituomarison valinta oli ollut tiukka ja kahden kauppaa. Näin ollen ammattituomaristo oli päätynyt jakamaan erikoispalkinnon eli Vuoden radioammattilainen -kunniamaininnan Kirsi Rostamolle.  

– Vaikka Radio Dein missio on kovin erilainen, perustin sen aikoinaan sen takia, että halusin välittää toivoa, rakentaa yhteyttä eri lailla ajattelevien ihmisten välillä ja kertoa Jeesuksesta, jonka olin löytänyt henkilökohtaiseksi avuksi.

Kirsi Rostamo toi kiitospuheessaan esille sen, että kunniamaininta myönnettiin hänelle yksityisyrittäjänä. Samalla hän kiitti intohimoisesti työhönsä sitoutuvia työntekijöitään, jotka ovat noudattaneet Radio Deissä omaa kutsumustaan.

– Tämä kunniamaininta on ihana päätös omalle elämäntyölleni, sillä pikkuhiljaa lähden tästä eläkkeelle ja Sami Jalonen jatkaa toimitusjohtajana.

Kuvat: RadioMedia

 
Dei, sävelmatka, artikkeliban 31.5.- (2/2)