Elämäntaito: Arkkipiispasta kuoriutuu duettolaulaja ja radiojuontaja ­­– Dei Plussaan tuleva uusi podcast-sarja on poikkeuksellinen avaus

Kirkon perheneuvojat vastaavat parisuhdekysymyksiin Väestöliiton Hyvä kysymys -verkkopalvelussa

 

Kuvakappaus Hyväkysymys-sivuston Kysy parisuhteesta – kirkon perheneuvoja vastaa -palstalta.

Pohdituttaako parisuhde, perhe, suhteettomuus tai seksi? Miten löytäisin sen oikean? Miksi usein päädymme riitaan? Kirkon perheneuvojat vastaavat muun muassa tällaisiin kysymyksiin Väestöliiton Hyvä kysymys -palvelun uudella palstalla.

Kirkkohallituksen asiantuntija Sari-Annika Pettinen iloitsee uuden yhteistyön mahdollisuuksista: ”Kirkon perheneuvojat tuottavat palveluun parisuhdeteemaisia artikkeleita. Toivottavasti mahdollisimman moni sivustolla kävijä löytää ne. Yhteistyö tarjoaa hienon mahdollisuuden olla siellä, missä ihmiset jo ovat ja etsivät tietoa parisuhteen kysymyksiin.”

Hyväkysymys.fi on kaikille avoin ja maksuton verkkopalvelu, josta saa tukea ja tietoa erilaisiin elämäntilanteisiin. Sivuston tavoitteena on, että jokainen avun tarvitsija voi saada tietoa ja tukea mahdollisimman varhain ja helposti, kun jokin asia omassa tai läheisen elämässä askarruttaa.

Sansa neliöb. 3.5.-2.6. MJa

Palvelussa kysymyksiin vastaava perheneuvoja Päivi Stelin-Valkama kannustaa sivuston kävijöitä lähettämään kysymyksiä rohkeasti: ”Juuri sinun kysymyksesi on tärkeä. Joku toinen saattaa pohtia juuri samanlaisia asioita elämässään, joten yksi kysymys vastauksineen hyödyttää monia muitakin.”

Kirkon perheneuvojat aloittavat sivustolla vastaamalla lukijoiden parisuhdeteemaisiin kysymyksiin. Jatkossa kirkon asiantuntijoiden on mahdollista tarjota verkkopalvelun kautta kohderyhmille esimerkiksi artikkeleita ajankohtaisista teemoista, videoita ja podcasteja sekä luentoja ja verkkokursseja.

Hyvä kysymys tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa, vertaistukea ja luotettavaa tietoa useista arkeen ja elämään liittyvistä teemoista. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa.

Kirkon viestintä