Kirkollista tarjontaa löytyy kesällä tv:ssä, netissä ja radiossa

 

Kuva: Alex Brasetvik

Televisio, radio ja verkko tarjoavat kesällä kirkollista ohjelmaa monessa eri muodossa.

Esimerkiksi heinäkuun maanantai-illoissa 4.- 25.7. kuullaan hartauksia sukulaisuudesta.

Puhujina sarjassa ovat opetusneuvos Pertti Luumi, toimittaja Ann-Christine Marttinen, toimittaja Ulla Lötjönen ja pastori Ulla Oinonen.

Radiohartauksia kuullaan Yle Radio 1:ssä maanantaista lauantaihin aamuisin kello 6.15, uusintana kello 7.50. Iltahartaudet lähetetään maanantaista perjantaihin kello 18.50 ja lauantaina kello 18.00.

YLE Radio 1:ssä lähetetään jumalanpalveluksia kesälläkin.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Sunnuntaina 24.7 lähetetään kansanlaulumessu Kuopion tuomiokirkosta klo 10.00. Saarnaajana messussa on pastori Satu Karjalainen.

Kesällä uusitaan edellisten vuosien Kolmen vartin kirkkoja, joka lähetetään sunnuntaisin YLE TV1:ssä klo 11.00. Kolmen vartin kirkot esitetään 24.7, 7.8, 14.8 ja 28.8. Saarnaajina toimivat Harri Palmu ja Satu Suonperä. Lähetykset on kuvattu Pyhän Birgitan kappelissa Lohjalla ja Puotilan kappelissa Helsingissä.

Lauantaisin klo 11.05 YLE TV1:llä esitetään Pisara-hartausohjelma.

Osoitteessa evl.fi/tv voi tutustua tarkemmin kirkolliseen televisio-ohjelmistoon. Osa kesän radio- ja tv-ohjelmista on kuunneltavissa ja katseltavissa osoitteessa areena.yle.fi.

Evl.fi-sivustolta löytyy tietoa kesäisistä teemoista; niin häistä, konfirmaatioista kuin kesäjuhlistakin. Tiekirkot ja muut taivaalliset taukopaikat esitellään sivuostolla www.taivaallinentaukopaikka.fi.

 

 
Artikkelibanneri perussanoma