Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Kirkolla oma osasto erotiikkamessuilla

 

Helsingin Sanomat kertoo, että Evankelisluterilainen kirkko osallistuu Helsingin Kaapelitehtaalla 31.10-1.11. järjestettäville Sexhibition-erotiikkamessuille.

Messujen avajaispäivänä Sexhibitionissa on paikalla seurakuntien edustajia.

Erotiikkamessuille ovat osallistumassa Vantaan seurakuntien perheneuvoja ja seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalainen sekä Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori ja psykoterapeuttiopiskelija Toni Fagerholm.

”He ovat valmiina keskustelemaan ihmisten kanssa seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä ongelmista”, Helsingin Sanomat kertoo.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast kommentoi erotiikkamessuille menemistä Helsingin uutisille

- Tämä on meille aivan uutta. Olemme kirkossa pohtineet paljon sitä, miten voimme kohdata ihmisiä laajemmin. Meidän halunamme on toisaalta tavoittaa osaamisestamme hyötyviä ihmisiä ja kerätä kokemusta työmme kehittämiseksi, Silvast sanoo.

- Parisuhdetyötä tekevät työntekijämme käsittelevät erotiikkaan liittyviä asioita työssään jatkuvasti, se kuuluu heidän erityisosaamiseensa, hän lisää.

- En tiedä mitä kaikkea messuilla on mukana. Tämä on meille uutta. Meidän tarkoituksenamme on kertoa ihmisille erotiikan luonnollisuudesta ja siitä miten kaunista se voi olla.

 
Artikkelibanneri perussanoma