Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

KirkkoRekry kokoaa kirkon työpaikat yhteen

 

Kuvakaappaus Kirkkorekry-sivustolta.

ww.kirkkorekry.fi on sivusto, joka kokoaa yhteen kirkon avoimia työpaikkoja ja työnantajia. Palvelun avulla nostetaan kirkon työpaikkoja potentiaalisten työnhakijoiden tietoisuuteen.

Yhteisellä työpaikkailmoitukset kokoavalla verkkosivulla pyritään vaikuttamaan osaajapulaan, joka on arkea myös kirkossa. FCG Finnish Consulting Groupin luoma KirkkoRekry palvelu avattiin viime vuoden joulukuussa.

Sivuston tarjoama kokonaispalvelu tuo työnantajille työkalut niin rekrytoinnin tehokkaaseen hoitamiseen, kuin työnantajamielikuvatyön tekemiseen ja rekrytointimarkkinointiin. Rekrytointijärjestelmässä saa muun muassa tehtyä laajoja ansiovertailuja, hoidettua työnhakijaviestintää osittain myös automatisoidusti sekä julkaistua työpaikat muutamalla klikkauksella kaikissa halutuissa kanavissa. Työnhakijat puolestaan pystyvät luomaan palvelussa esimerkiksi hakuvahteja heitä kiinnostavista työpaikoista sekä pitämään työnhakuprofiilinsa ajan tasalla.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Tiistaina 1. helmikuuta kirkkorekry.fi-sivustolla on yhteensä 219 avointa työpaikkaa. Etusivun katsotuimpia työpaikkoja ovat hautausmaiden kesä- ja kausityöntekijöiden hakuilmoitukset. Sivustolla on omana nostaonaan myös päättymässä olevat työpaikkahaut.