Kids Gospel innostaa laulamaan

 

Laulu on jees -kisassa vuonna 2003 pärjäsivät Matias Koskinen (edessä)

Keväällä järjestettävä lasten laulukilpailu huipentuu helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssissa järjestettävään semifinaaliin ja Iso Soitto -festivaaleilla laulettavaan finaaliin.

Etsitään: musikaalisia ja esiintymishaluisia 7-12-vuotiaita, jotka haluavat laulaa Jeesuksesta. Kids Gospel -laulukilpailu on julistettu alkavaksi.

Kids Gospel -kisa on kolmivaiheinen. Demonauhojen perusteella kahdeksan lasta valitaan semifinaaliin, joka lauletaan helluntaiherätyksen konferenssikeskuksessa Isossa Kirjassa Juhannuskonferenssin lastenjuhlan yhteydessä lauantaina. Neljä laulajaa valitaan finaaliin, joka puolestaan järjestetään Iso Soitto -festivaaleilla heinäkuun lopussa.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Semifinaalissa ja finaalissa laulajien taustalla soittaa oikea bändi, ja kilpailun kahdeksan semifinalistia pääsevät laulamaan Musaboksi 3 -levylle. Vuonna 2003 Kids Gospel -kisan edeltäjän, Laulu on jees -kilpailun voitti Matias Koskinen, joka on julkaissut muun muassa neljä levyä.

Juhannuskonferenssin musiikkitoimikunnan puheenjohtaja Markku Sandberg kertoo, että vaikka kilpailusta onkin kyse, hommaa ei toteuteta ryppyotsaisesti.

– Semifinaalista finaaliin jatkavia ei laiteta paremmuusjärjestykseen. Tarkoitus on antaa lapsille mahdollisuus ”löydättää itsensä” ja inspiroida heitä harrastamaan musiikkia ja palvelemaan lahjallaan omassa seurakunnassa, Sandberg toteaa.

Kids Gospel -kilpailuun voi osallistua lähettämällä 1-3 laulun demonauhan sekä yhteystiedot 15.4.2014 mennessä osoitteeseen Kids Gospel / Aikamedia Oy, PL 99, 42701 KEURUU.