Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

KD Nuoret tuomitsee Norjan iskut

 

KD Nuoret tuomitsee jyrkästi Norjassa tapahtuneet terroriteot ja esittää suruvalittelunsa pommi-iskun ja ammuskelutapauksen uhrien läheisille ja perheille.

KD Nuorten puheenjohtaja Aki Ruotsalan mukaan KD Nuoret on huolissaan siitä, että teot tehtiin selvästi poliittisin perusteluin ja työväenpuolueen nuorisojärjestön kesäleirille tehty isku kohdistui erityisesti nuoriin.

̶  Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan leirille kohdistuneen iskun tekijän taustalla olisi piirteitä äärikristillisyydestä. Kyseinen teko sotii kuitenkin kaikkia kristillisiä arvoja vastaan. Sillä rikotaan ihmisarvoa sekä ihmiselämän, vapauden ja demokratian ideaa, Ruotsala sanoo.

– Tällaisten tapahtumien ennaltaehkäisemiseksi tarvitaan hallitukselta toimia, jotta kehityksen suuntaa voidaan kääntää ja nuoriin kohdistuneet iskut jatkossa välttää. Poliittinen ilmapiiri on pidettävä avoimena, jotta myös tulevaisuudessa voidaan harjoittaa ja kehittää avointa poliittista keskustelua.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

KD Nuoret on ollut yhteydessä KD Nuorten norjalaiseen sisarjärjestöön KrFU:hun (Kristelig Forkepartis Ungdom) ja esittänyt heidän kauttaan suruvalittelut Norjan nuorisopoliittiselle kentälle ja Norjan kansalle.

 

 

 

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie