Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kaunis Jeesus – Daikini teki paluun

 

Kuva: Mika Nuorva

Seitsemän vuotta hiljaiseloa viettänyt rap-artisti Daikini on julkaissut uuden musiikkivideon. Kaunis Jeesus -video on osa kirkon ripari.fi-kampanjaa.

Daikini eli teologi Lauri Kemppainen on säilyttänyt kantaaottavan asenteensa: ”Helpompi uskoo Jumalaan kuin ihmiseen / ennemmin kirkossa kuin pankissa polvilleni meen”, hän julistaa.

– Tuntuu hienolta palata julkaisukantaan tällaisen kampanjan myötä. Biisi on täynnä vaikeita ja kipeitä teemoja, mutta niin on elämäkin. Olen aina kokenut, että kristillisen julistuksen kauneus iskee suoraan ihmisenä olemisen ytimeen. Ripari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pysähtyä hämmentävän kauneuden ja suurten kysymysten äärelle, Kemppainen kuvailee.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Hän kertoo myös, että Daikini on parhaillaan työstämässä uutta kokopitkää levyä.

Suomen ev.lut. kirkon perustama Ripari.fi on ”ikkuna siihen mitä rippikouluissa ympäri Suomen tapahtuu”.

”Ripari.fi-palvelu lennättää reaaliajassa samalle sivulle nuorten omat riparikuvat, – videot, -tweetit ja -blogit sekä paljon muuta ripariin liittyvää”, sivustolla kuvaillaan.

Tutustu sivustoon ja katso Daikinin tuore video tästä

 
Artikkelibanneri perussanoma