Kansanlähetyspäiville osallistuva Lauri Johannsson: Ilman Jeesusta ihminen on hukassa ja helvetissä, oli tausta mikä vain

 

”Elämäni oli vain linnaa, putkaa, rikoksia ja poliiseja, ja hommat kovenivat koko ajan. Seuraavassa vaiheessa olisin kuollut itse”, Lauri Johansson totesi Uuden Tien haastattelussa maaliskuussa. Hän tuli uskoon kaksitoista vuota sitten omassa sellissään. KUVA: Pia Tiusanen.

Vankilatyön tekijöille ja työstä kiinnostuneille järjestetään tapaaminen Kansanlähetyspäivillä. Tapaamiseen saapuu tuomionsa rippeitä suorittava Lauri Johansson.

– Vankilatyön kanavan aiheena on Matteuksen evankeliumin 25. luvun mukaisesti Jeesuksen kutsu vankilatyöhön, kertoo kanavan vetäjänä toimiva Juhani Harjunpää.

Tilaisuudessa ovat mukana muun muassa vankilatyöntekijä Jaana Kekkonen sekä vuonna 2020 vankilasta vapautuva Jussi Taipale. Taipale esittää säveltämiään ja sanoittamiaan lauluja. Mukana on samoin vuonna 2020 vankilasta vapautuva Lauri Johansson.

Sansa neliöb 15.11.-15.12. MJa

Lauri Johansson kehottaa jokaista uskovaa kertomaan Jeesuksesta. Hän ei usko, että kukaan pelastuu sen syvemmältä tai matalammalta kuin toinen.

– Ilman Jeesusta olemme hukassa ja helvetissä, oli tausta mikä vain. Huumeongelmainen tai murhamies on helppo osoittaa syntiseksi. Yhtä syntisiä ovat ne, jotka eivät usko tarvitsevansa Jeesusta. Uskon päämäärä on sielujen pelastus. Mitä se tarkoittaa? Sitä, että pääsisimme perille, ettemme jäisi taipaleelle, Johansson toteaa.

Ennen kaikkea hän haluaa pitäytyä Raamatussa.

– Joku sanoo, että hullu mies kun uskon, että valas nielaisi Joonan. Uskova vanginvartija Kakolassa sanoi, että jos Raamatussa lukisi, että Joona nielaisi valaan, hän uskoisi senkin.

Jeesuksen askelissa, vankilatyön tapaaminen lauantai 6.7. kello 15.00 Kappelin Salissa, Lauri Johansson, Jaana Kekkonen, Jussi Taipale, Juhani Harjunpää.

Lauri Johanssonin haastattelu on julkaistu maaliskuussa Uusi Tie -lehdessä. Lue haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

 
Kylvaja artikkelibanneri