Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Kansan Raamattuseura julistaa evankeliumia

 

\”Vivamon tädit\” Karin af Björkesten (Anna-Mari Kaskinen) ja Elisabeth Selmer (Maija Nyman) tempaisivat pääjuhlassa riemukkaan räpin.

– Kansan Raamattuseuran työ keskittyy edelleen siihen tavoitteeseen, että mahdollisimman moni voisi löytää elävän yhteyden Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen.

Näin sanoi Kansan Raamattuseuran (KRS) toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma Sanan Suvipäivien pääjuhlassa tänään Lohjan Vivamossa.

KRS  viettää parin vuoden kuluttua 70-vuotisjuhlaansa. Kuluneina vuosikymmeninä järjestö on erilaisten kiistakysymysten keskellä keskittynyt evankeliumin julistamiseen.

Ulla Saunaluoman mukaan linjauksen taustalla on Jeesuksen opetuslapsilleen antama yksiselitteinen käsky: ”Rakastakaa toisianne. Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toisianne.”

Sansa neliöb. 1.-30.5.

– Kristuksen rakkaus oli kärsivällistä, armahtavaa, uutta luovaa. Ei opetuslapsilla olisi muuten ollut mitään mahdollisuuksia pysyä mukana kolmen vuoden ajan. Yksikään heistä ei olisi selvinnyt pitkäperjantaihin saati helluntaihin ilman rakkautta.

Sunnuntaihin jatkuvilla Suvipäillä esiteltiin neljä uutta työntekijää. Mikko Matikainen aloittaa koulutusosastolla, Rasmus Mäntymaa julistustyössä ja Minna ja Jussi Pyysalo musiikkityössä.

Suvipäivillä juhlittiin myös Vivamon toimintakeskuksen merkkivuotta. Karin ja Mary Stråhlen omistama Vivamo siirtyi 60 vuotta sitten Kansan Raamattuseuran käyttöön.

Launtai-ilta päättyi yleisön pyynnöstä pidettyyn KRS:n työntekijöiden konserttiin, jossa kuultiin eilen julkistetun Kaiken keskellä Jumala -levyn antia.