Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kankaanniemi: ”Tein raskaita virheitä. Tunnustan. Kadun.”

 

Toimi Kankaanniemi kertoo ensimmäistä kertaa julkisuuteen nousseen seksiviestikohun alkamisen jälkeen tunnoistaan.

– Tein raskaita virheitä. Tunnustan. Kadun. Tuli nujerrus, Kankaanniemi avautuu blogissaan. Perussuomalaisten kansanedustaja palasi tänään eduskuntaan sairauslomaltaan.

Kankaanniemi myöntää blogissaan tehneensä virheitä ja viittaa niiden jatkuneen jo pitkään. Keskisuomalainen-lehti paljasti toissa viikolla Kankaanniemen lähetelleen usealle naiselle seksuaalisia viestejä, jotka osa naisista on tulkinnut myös seksuaaliseksi häirinnäksi. Pääosa viestittelystä tapahtui lehden mukaan Facebookissa.

– En selittele. En puolustele. En syytä ketään. Tein virheitä. Niitä olen tehnyt 1950-luvulta alkaen. Pitkä on lista, Kankaanniemi kirjoittaa.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Perussuomalaisten kansanedustaja ja kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja ei halunnut blogitekstissään arvioida, montaako naista on lähestynyt tai loukannut. Hän esittää kirjoituksessaan yleisen anteeksipyynnön.

– Olin valvomaton ja harkitsematon. Pyydän tekojani anteeksi niiltä, joita olen loukannut ja haavoittanut. Määrää en tiedä. Yksikin on liikaa.

Kankaanniemi kritisoi blogissaan maakuntalehti Keskisuomalaista kohun synnyttämisestä, mutta toteaa samalla ”saaneensa ansionsa mukaan”.

– Oman maakunnan media nujersi täydellisesti ja eräät muut jatkoivat. Se iski miehen maahan. Sain ansioni mukaan. Lähimmäiset saivat osansa, vaikka olivat täysin syyttömiä.

Radio Dei tavoitti Toimi Kankanniemen tiistaina aamupäivällä, mutta hän ei halunnut jatkaa keskustelua aiheesta.  

– Olen sanottavani tuonut julki. Keskityn työasioihin, kommentoi Kankaanniemi Radio Deille.

Kankaanniemen Uuden Suomen blogi

Radio Dein Viikon debatti käsittelee keskiviikkoaamuna tapaus Kankaanniemeä ja kysyy, mitä pitäisi ajatella poliitikkoja jalustalta pudottavista kohuista ja millainen rangaistus on julkinen häpeä. Suorassa lähetyksessä klo 9 Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen ja Askel-lehden päätoimittaja Pirjo Wesaniemi. Uusinta klo 13 ja sunnuntaina 31.5. klo 20.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)