Kaikkien yhteislaulujen äiti Hoosianna tehdään yhdessä

Kuvassa Jouluradion tekijätiimi: Mika Saarelainen (vas.), Aura Neuvonen, Janne Simojoki, Riitta Kalliorinne, Marjo Kiljunen ja Jan Ahonen. Kuva: Jouluradio

Jouluradio alkaa soida jälleen ensimmäisenä adventtina puolilta öin. Tänä vuonna Jouluradion kuuntelijat voivat osallistua kanavan käynnistävään Hoosiannaan. Yleisön lähettämistä materiaaleista kootaan vaikuttava musiikkivideo.

”Meitä kuunnellaan niin paljon, että on meidän vuoro kuunnella Jouluradion ystäviä!”, kertoo Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne Jouluradion verkkosivuilla.

Käytännössä yleisön kuunteleminen tarkoittaa sitä, että kuuntelijoita rohkaistaan tekemään ja videoimaan oma tulkinta Hoosianna-virrestä ja lähettämään se Jouluradioon. Tulkinta voi olla laulua, tanssia, soittoa ja videon kuvittamista haluamallaan tavalla. Parhaista videoista koostetaan musiikkivideo, joka saa ensi-iltansa verkossa 27.11. 

Sansa kevat2019

Jouluradion verkkosivuilta www.jouluradio.fi löytyy tarkemmat osallistumisohjeet.

Jouluradio käynnistyy ensimmäisenä adventtina neljättätoista kertaa.  Jouluradio soittaa joulumusiikkia tauotta ja ilman mainoksia adventista loppiaiseen. Jouluradion tuottaa pääkaupunkiseudun seurakuntien mediatoimitus Toivontuottajat yhteistyössä kuuluvuusalueiden seurakuntien kanssa.

Aiheet