Yleinen: Viikon debatti pui armokuolemaa: eutanasia on arvokysymys monelta kantilta

Kaikkien aikojen Kansanlähetyspäivät Seinäjoella

 

Muusikko Nina Åström sytytti tuhatpäisen yleisön perjantaina. KUVA: Philippe Gueissaz

Kansanlähetyspäiville Hengessä mukana -teeman ääreen Seinäjoelle kokoontui tänä viikonloppuna ennätysyleisö. Kokonaiskävijämäärä oli noin 13 220, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Tapahtuman suosio viittaa siihen, että suomalaisilla on kasvava tarve kokoontua yhteen elämän peruskysymysten
äärelle ja kokemaan kristittyjen yhteyttä.

Eniten väkeä houkutteli Seinäjoki Areenaan Solina-kuoron esittämä lähetysmusikaali Yksin emme työtä tee. Säkenöivässä Solina kuorossa lauloi yli sata lasta Suvi Lehtimäen johdolla. Juhlavieraissa erottuivat erityisesti nuoret aikuiset, joita arveltiin olevan yleisöstä noin 40 prosenttia.

Esitystä tuli katsomaan yli 4270 kuulijaa. Evankelioivissa missioilloissa perjantaina ja lauantaina Kalevi Lehtisen opetusta ja Nina Åströmin musiikkia saapui kuulemaan myös monituhatpäinen yleisö.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Paljon myönteistä palautetta sai yli viidensadan vapaaehtoisen vastuunkantajan tekemä työ. Talkootyössä oli mukana väkeä yli herätysliikerajojen. Nuoria perheitä ja lapsia oli tapahtumassa paljon ja he kiittelivät sekä ohjelmaa että järjestelyjä, jotka mahdollistivat myös heidän osallistumisensa juhlien ohjelmaan.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie