”Jumalan avun tarve vetää rukousklinikalle”

 

Rukousklinikoissa palvelevat koulutetut

Kristilliset Healing Room –rukousklinikat leviävät Suomessa. Rukousklinikoita on jo 25 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Viimeisin klinikka avattiin helmikuussa Lahden keskustassa Ristinkirkossa. Kevään aikana odotetaan klinikoiden avautuvan myös Poriin ja Kuopioon.

– Healing Room -rukousklinikka on paikka, johon voi tulla rukoiltavaksi, jos kokee tarvitsevansa Jumalan apua elämän ongelmissa, rohkaisee Lahden rukousklinikan johtajana toimiva Pia Hermunen.

Toiminta on ekumeenista ja klinikoiden taustalla on aina useampia paikkakunnan seurakuntia. Klinikoilla keskitytään rukoilemaan parantumisen puolesta Jeesuksen nimessä.

Rukousklinikoissa palvelevat koulutetut, oman seurakuntansa suosituksen saaneet rukoilijat kolmen hengen tiimeissä. Rukoilijat uskovat, että Jeesus haluaa ja voi vielä tänäkin päivänä parantaa ja auttaa ongelmissa.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

-Kaikki ovat tervetulleita rukoiltaviksi. Ehtoja tulemiselle ei ole, Pia Hermunen vakuuttaa.

Lahdessa rukousklinikka on ollut avoinna vasta kolme kertaa, mutta rukouksen tarve on jo yllättänyt rukouspalvelijat. Ihmisiä on ollut ruuhkaksi asti.

– Jumalan avun tarve vetää ihmisiä täällä Lahdessa rukousklinikalle. On positiivista, että ihmiset hakevat apua Jumalalta, Hermunen iloitsee.

Kipu helpotti rukousklinikalla

– Kiitos Lohjan Healing Room tiimille joka rukoilivat puolestani. Minulla oli kova iskias ja viimeisillä voimilla tulin Healing Roomiin, keppiin nojaten. Kipu hävisi ja takaisin parkkipaikalle kykenin kävelemään kivutta.

– Kynnys Healing Roomiin on nyt huomattavasti matalampi ja uskon että palaan vielä muissa merkeissä, kertoo Lohjan Healing Roomissa käynyt paikkakuntalainen.

Healing Room on koettu positiivisesti myös Lapualla.

– Sairastan hermovaurion aiheuttamaa kroonista kiputilaa ja ajoittain kipu on niin voimakasta ja pitkittynyttä etten saa nukuttua edes lääkkeiden avulla. Minulla oli tosi paha kipuilujakso takana, enkä ollut nukkunut reiluun viikkoon kuin parin tunnin yöunia ja oli sellainen olo, että murenen paloiksi maanrakoon, kertoo paikkakuntalainen.

– Minulla ei ollut enää muuta mistä yrittää saada apua kuin Jumala ja menin Lapuan HR-klinikalle. Puolestani rukoiltiin ja siinä hetkessä tunsin lämmön ja raukeuden laskeutuvan päälleni. Sain myöskin rukousliinan jonka laitoin tyynyni alle ja nukuin heti seuraavana yönä 8 tuntia heräämättä kertaakaan kipuun. Nyt olen saanut nukuttua univelkojani pois, olen nukkunut öisin ja välillä päivälläkin.

Lisätietoja:www.healingrooms.fi

TEKSTI: Mari Turunen

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie