Jukka Leppilampi aloittaa oman radioshown

 

Jukka Leppilampi. KUVA: Iris Bask

Muusikko Jukka Leppilampi tekee uuden aluevaltauksen aloittamalla oman, persoonallisen radioshow’nsa. Sunnuntai-iltaisin kello 17.30 nautittava Leppilampi Menu tarjoillaan ensimmäisen kerran Radio Dein ohjelmistossa 11. maaliskuuta.

– Leppilampi Menu on aidoista aineksista valmistettu ateriahetki, jossa ikiaikainen pyhä laulu kutsuu kuulijan veljeyteen ja sisaruuteen, Jukka Leppilampi kuvaa.

Leppilampi Menun sointuva kattaus syntyy yhdistelmästä Jukka Leppilammen sanoja ja säveliä. Laulaja-lauluntekijä paljastaa, että kuuntelija saatetaan yllättää tuoreiden ajatusten lisäksi myös aivan uudella, ennen julkaisemattomalla studioisännän musiikilla, kerrotaan Radio Dein tiedotteessa.

Leppilampi on yksi perinteikkäimpiä suomalaisia gospel-artisteja. Urallaan hän on voittanut muun muassa Golden Gospel -palkinnon.Karismaattisena muusikkona tunnettu Leppilampi on keikkaillut ja matkustanut paljon myös ulkomailla. Lisäksi hänet tunnetaan äänirunouden taitajana.

Missioforum osa 1 2vkoa

Jukka Leppilampi kertoo uudesta Leppilampi Menusta Radio Dein Ajankohtaistunnilla torstaina 8.3. klo 9-10. Uusinta klo 13-14 ja yöllä klo 01-02.