Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

Juhannuskonferenssi kärsi sateisesta säästä

 

Navakka tuuli sai liput hulmuamaan komeasti. Tapahtumavieraat tarvitsivat lämmintä vaatetta etenkin juhannusaattona perjantaina. (Jani Alanko)

Sovinnon messun uusi versio veti suurteltan täyteen perjantaina.

Helluntaiseurakuntien kesätapahtuma Juhannuskonferenssi on käynnissä Keuruulla IK-opiston konferenssikeskuksessa.

Juhannuskonferenssia vietettiin tänä vuonna teemalla ”Tulevaisuus ja toivo”.

Karas-Sana Neliöb. 18.-24.3.

– Teemalla halutaan rohkaista katsomaan luottavaisesti eteenpäin huolimatta epävarmasta maailmantilanteesta, konferenssi-isäntä Marko Halttunen kuvailee.

Tapahtuman torstai-päivänä teemaa tarkasteltiin Kristuksen takaisin palaamisen näkökulmasta. Päivään sisältyi myös Israelin itsenäisyyden 70-vuotisjuhlatilaisuus.

Perjantaina huomio kohdistui Suomeen. Jumalanpalveluksessa julkistettiin ensimmäinen suomenkielinen kommentaariraamattu. Lasse Heikkilän Sovinnon messu esitettiin päivitetyssä muodossa.

Lauantai oli lähetystyön teemapäivä. Puhujina kuullaan muun muassa australialaista Stephen Fogartya. Päätöspäivä sunnuntaina vietetään ehtollista, mihin Juhannuskonferenssi myös päättyy.

Sateinen sää verotti Juhannuskonferenssin kävijämäärää. Tavallisesti tapahtumassa on käynyt noin 30 000 ihmistä. Perjantaina iltapäivällä parkkialuella oli noin viisi sataa autoa vähemmän kuin normaalisti samaan aikaan. Poutaisena lauantaina tilanne korjaantui jonkin verran, ja alueella oli totutun ruuhkaista.

Juhannuskonferenssin mahdollistaa lähes 2000 talkoolaisen joukko.

Tapahtuman verkkosivut