Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomalainen kohtaa seurakunnan tyypillisimmin joko mediassa tai hautausmaalla

Juha Tapio: ”Olen suhtautunut julkisuuteen pelokkaasti”

 

Juha Tapio ja Pave Maijanen puntaroivat ”Vain elämää” -kokemuksiaan Radio Deissä.

Juha Tapio avautuu Radio Dein Raatihuoneessa suhteestaan julkisuuteen. Suosikkilaulaja kertoo tositv-sarjan muuttaneen hänen asententeitaan julkisuutta kohtaan.

Muusikko Juha Tapio kertoo parinvuodentakaisen esiintymisen Vain elämää -tositv-sarjassa olleen hänelle henkilökohtaisella tasolla ”iso asia”.

– Olen suhtautunut julkisuuteen aina tosi varovaisesti, vähän pelokkaastikin.

SEKL neliöb. 5.-11.6. MJa

Tapion mukaan tunnista toiseen muusikkoja seuraavat – jopa kyyneliä kuvaavat – kamerat saivat hänet lopulta luopumaan esiintyjän roolista ja päästämään tunteet avoimesti näkyviin.

– Kun viisitoista tuntia kamerat kuvaavat sinua vierestä, et pysty olemaan koko ajan terävänä. Se on myös hyvin vapauttava kokemus. Sen kelaaminen, että ”mitähän ne minusta ajattelee”, on väistynyt pitkälti tuon ohjelman seurauksena.

Juha Tapio on lauantaina vieraana Radio Dein Raatihuoneessa yhdessä Vain elämää -sarjan uudella tuotantokaudella esiintyvän laulaja Pave Maijasen kanssa. Tapio muistelee Radio Dein verkkosivujen etusivun jutussa, kuinka hän nuorena gospelmuusikkona esitti Maijasen kappaleita seurakuntien leirinuotioilla.

Juha Tapio ja Pave Maijanen ovat Ariel Neulaniemen vieraina Radio Dein Raatihuoneessa lauantaina 19.9. klo 11. Raatihuone kuullaan uusintana maanantaina 21.9. klo 9 ja 13.

 
Dei, Mooses, artikkeliban. (1/2) 29.6.- MJa