Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

JOONA: kutsumuksena rauhan välittäminen

 

  Tuoretta suomalaista soundia tarjoileva JOONA julkaisi ensimmäisen albuminsa huhtikuussa. Parhaillaan mies työstää uutta ja valmistautuu keikkaan MNF:ssä. Teksti Emilia Mäenranta | Kuvat Troy Silva Joona Kuusikoski asuu Tampereella ja on pyöräyttänyt käyntiin JOONA-nimellä kulkevan gospeluran. Musiikki on ollut aina tärkeä osa Joonan elämää. – Jossain vaiheessa teinivuosia aloin tekemään ensimmäisiä omia kappaleitani, ja vuosien …

 

Tuoretta suomalaista soundia tarjoileva JOONA julkaisi ensimmäisen albuminsa huhtikuussa. Parhaillaan mies työstää uutta ja valmistautuu keikkaan MNF:ssä.

Perheniemi neliöb. vkot 23-24. MJa

Teksti Emilia Mäenranta | Kuvat Troy Silva

Joona Kuusikoski asuu Tampereella ja on pyöräyttänyt käyntiin JOONA-nimellä kulkevan gospeluran. Musiikki on ollut aina tärkeä osa Joonan elämää.

– Jossain vaiheessa teinivuosia aloin tekemään ensimmäisiä omia kappaleitani, ja vuosien saatossa taidot ovat kehittyneet, Joona kertoo. Siinä sivussa mies on löytänyt itselleen sopivan tyylin tehdä musiikkia.

Joona kuvailee itseään peruspositiiviseksi. Positiivisuus huokuu Joonasta niin musiikin kuin elämänasenteensa kautta. Hyvin tärkeä asia Joonan elämässä on usko.
– Usko antaa minulle syyn elää, ja sen kautta tiedän, mikä on elämäni tarkoitus, Joona kertoo.

– Usko antaa suunnan kaikille mun valinnoille, ja se on osa mun jokapäiväistä arkea.

Tällä hetkellä Joonan pääinstrumentti on kitara.

– Niinpä se musiikki, jota teen, on vahvasti kitarajohtoista. Mun levylle kuitenkin päätettiin Jukka Saarelan kanssa tuottaa soundista elektronisempi. Joka tapauksessa pyrin luomaan tuoretta suomalaista soundia, Joona kuvailee musiikkiaan.

Musiikki = työkalu

Joonan kappaleissa on hyvin vahva sanoma. Musiikin ja kappaleiden sanoitusten kautta Joona kertoo pyrkivänsä vaikuttamaan syvällisellä tavalla kuulijoiden ajatusmaailmaan ja elämään.
– Musiikki on osa sitä, mihin Jumala on mut kutsunut. Se on kuitenkin vain työkalu, ei itse tarkoitus. Kaikki, mitä teen ja luon pohjautuu omiin kokemuksiini elämästä Jumalan kanssa.

Joonalle tärkeintä on viestin ja tunteen välittäminen. Hän haluaa vaikuttaa biiseillään niin netissä kuin keikoillakin.
– Musiikin teossa parasta on välittää sanomaa, fiilistä ja hyvää musaa – levyllä, netissä, keikoilla, missä vain. Tahdon tuoda rauhaa, hyvinvointia ja Jumalan läheisyyttä tähän maailmaan ja ihmisten saataville. Tämä maailma kaipaa taivaan läsnäoloa, Joona kertoo.

– Uskon, että Jumala on antanut minulle jotain, joka vaatii pääsyä kaikkien kuuloon.

Taivaan läsnäoloa Joonan omassa elämässä löytyy seurakunnasta.

– Seurakunta on mulle yhteys muihin uskoviin, paikka jossa saa kasvaa ja oppia uutta Jumalasta ja itsestäni.

 

lue artikkeli loppuun tästä: https://nuotta.com/joona-kutsumuksena-rauhan-valittaminen/

 

Aiheet

,