Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Johanna Sandbergista Hengen uudistuksen uusi toiminnanjohtaja

 

Kuva: Aleksis Sandberg

Hengen uudistuksen toiminnanjohtaja vaihtuu. Elokuun alussa tehtävässä aloittaa TM Johanna Sandberg. Nykyinen toiminnanjohtaja Timo Pöyhönen jatkaa yhdistyksen yhteisövalmentajana, seurakuntakonsulttina ja puhujana.

– En olisi itse keksinyt ryhtyä toiminnanjohtajaksi. Kutsu tuli kuitenkin sekä ihmisiltä että Jumalalta selvästi, Sandberg toteaa Spirit-lehdessä.

– Olen palvellut Hengen uudistuksessa kymmenen vuotta ja saanut kasvaa itseäni pätevämpien ja kokeneempien rinnalla – Suomen parhaiden julistajien ja yhteisönrakentajien kanssa!

KRS Krito 10.-23.6.

Sandberg haluaa jatkaa edeltäjiensä työtä edistäen Hengen uudistuksen mission toteuttamista. Hän haluaa syventää työtä valtuuttamalla yhdistyksen verkostoissa toimivia valmentajia, uudistajia ja yhteisönrakentajia.

Hengellisen uudistumisen ydinkysymyksenä Johanna pitää yksilökeskeisen mielihyväkristillisyyden muutosta Jeesus-keskeiseksi mielenuudistusliikkeeksi, jonka saa aikaan vain Pyhä Henki.

Sandberg siunataan tehtävään KesäSpiritissä Lempäälän Ideaparkissa 4.8.2024.

Toiminnanjohtajan vaihtuminen tapahtuu nykyisen johtajan Timo Pöyhösen aloitteesta. Hän jää pois johtajan tehtävästä voidakseen keskittyä paremmin ydinosaamiseensa.

– Olen nauttinut Hengen uudistuksen johtamisesta. Olisin voinut tehtävässä jatkaakin, mutta olen kokenut sisäistä kutsua vaihtaa roolia. Samalla olen kokenut, että Johanna on juuri se henkilö, jota liike nyt tarvitsee mennäkseen eteenpäin, Pöyhönen kertoo.

– Jatkan mielelläni yhteisövalmentajana. Se on tehtävä, jota kohtaan koen edelleen paloa.