Jipun hätkähdyttävä ja kantaa ottava tarina Vuoden kristillinen kirja 2022

 

Jippu – Kun perhonen lakkaa hengittämästä -teoksen on kirjoittanut Jippu yhdessä Kai Kortelaisen kanssa.

Jipun ja Kai Kortelaisen kirjoittama teos Jippu – Kun perhonen lakkaa hengittämästä on Vuoden kristillinen kirja 2022. Uutisankkuri Keijo Leppäsen valitsema voittaja julkistettiin Helsingin kirjamessuilla 29. lokakuuta.

Kirja on tarina nuoresta naisesta, joka lensi pimeyden ytimeen ja pelastui. Jipun oli saavutettava oma henkilökohtainen pohjansa, kunnes hän pystyi ymmärtämään omat rajansa ihmisenä ja löytämään armon. Jippu kertoo elämäkerrassaan tarinansa väkevin sanankääntein, joissa kauneus ja rujous kohtaavat.

Uutisankkuri Keijo Leppänen valitsi voittajan, joka julkistettiin Helsingin kirjamessuilla 29. lokakuuta 2022.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Jippu — Kun perhonen lakkaa hengittämästä on hätkähdyttävän avoin, rohkea ja kantaa ottava tarina, jota on vaikea uskoa todeksi. Miten noin nuori ihminen on voinut kokea noin paljon noin äärimmäisiä asioita? Herkkä taiteilija riisuu kulissit itseltään ja toivoo, että niin tekisivät kaikki muutkin — erityisesti perheissä ja seurakuntien vastuupaikoilla. Naseva teksti vie mukanaan, vaikka asiaa on paljon”, Leppänen perustelee valintaansa.

Teoksen on kustantanut WSOY.

Voittajakustantamo palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla. Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu oli avoin kaikille kustantajille.

Yleisöäänestyksen voitti Roberto Brandãon kirjoittama Pieniä suuria ihmeitä. Teoksen on kustantanut Aikamedia.