Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Itse ajattelijat ottaa kantaa päivänpolttaviin teemoihin

 
Timo Soini, Leif Nummela ja Samuli Virtanen. Kuva: Philippe Gueissaz

Itse ajattelijat -podcastissa Leif Nummela ja Timo Soini käyvät keskustelua ajankohtaisista aiheista. Ohjelmaa juontaa Samuli Virtanen.

Tänään on julkaistu uuden Itse ajattelijat -podcastin ensimmäinen jakso. Leif Nummela ja Timo Soini käyvät keskustelua ajankohtaisista teemoista. Ohjelmaa juontaa Samuli Virtanen.

Itse ajattelijat -podcastin ensimmäisen jakson aihe on ajankohtainen: sananvapaus. Siinä pohditaan, saako Suomessa enää sanoa mitä ajattelee. Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela rohkaisee podcastissa kuulijoita tutustumaan erilaisiin näkökantoihin.

”Jotta sinusta kasvaisi itsenäinen ajattelija, sinun täytyy saada kuulla myös omastasi poikkeavia mielipiteitä. Se, että on valmis kuuntelemaan, miten eri tavalla joku toinen ajattelee, auttaa arvioimaan erilaisia ajattelumalleja ja estää altistumasta aivopesulle. Oikeus olla eri mieltä on koko demokratian ehdoton kulmakivi. Jos sitä oikeutta ei ole, eletään diktatuurissa ja tyranniassa”, Leif Nummela toteaa.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Itse ajattelijoiden tulevissa jaksoissa puhutaan muun muassa eettisistä kysymyksistä, kuten abortista ja eutanasiasta, kristillisen uskon peruskysymyksistä sekä muista ajankohtaisista aiheista.

Keskustelua Itse ajattelijoiden nostattamista kysymyksistä voi jatkaa samannimisellä Facebook-sivulla.

Uusi jakso on kuunneltavissa joka perjantai Spotifyssa ja Applen podcasteissa.

Kansanlähetyksen muita podcasteja ovat maaliskuun alussa alkava Lähetystyön takahuone sekä lähetysjohtaja Daniel Nummelan Pieni ihminen suuressa mukana.