Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Yleinen: Konekiväärisaarnaaja pelastaa Afrikan lapsia

Israel-studio pureutuu viikoittain Lähi-Idän tilanteisiin ja niiden taustoihin 

 

Israel-studio on uusi Israeliin ja Lähi-itään keskittyvä ajankohtaisohjelma. Sarjan avausjaksossa 25.1. pohditaan, onko kansainvälisellä yhteisöllä kaksoisstandardit suhtautumisessa Israeliin verrattuna muihin valtioihin.

Israel-studio pureutuu Lähi-Idän tilanteisiin ja niiden taustoihin

Israel-studio on uusi Israeliin ja Lähi-itään keskittyvä ajankohtaisohjelma, jota esitetään IRR-TV:n kanavalla 16 joka torstai klo 20:00 -20:30 alkaen 25.1. Sarjan avausjaksossa 25.1. pohditaan, onko kansainvälisellä yhteisöllä kaksoisstandardit suhtautumisessa Israeliin verrattuna muihin valtioihin. Risto Huvilan isännöimän ohjelman avausjaksossa keskustelijoina ovat kansanedustaja Atte Kaleva ja dosentti Markku Ruotsila.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Risto Huvila on maamme johtavia asiantuntijoita Israeliin, holokaustiin ja antisemitismiin liittyvissä kysymyksissä ja hän on Suomi-Israel Yhdistysten Liiton puheenjohtaja, Holokaustin uhrien muisto ry:n varapuheenjohtaja sekä Eduskunnan antisemitismin vastaisen ryhmän sihteeri.  Hän on myös kirjoittanut aiheesta kirjoja ja hänellä on sekä kansainvälisiä että kotimaisia blogeja.

IRR-TV näkyy antennitalouksissa kanavapaikalla 16. Kyseessä on monipuolista ajankohtais-, keskustelu- ja kulttuuriohjelmaa tuottava kanava, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta. Pian alkavan Israel-studion lisäksi IRR-TV:llä lähetetään myös säännöllistä Ukraina -aiheista ohjelmaa, joka tarjoaa monipuolisen kokonaiskuvan Venäjän aloittaman hyökkäyssodan reaaliaikaiseen tilanteeseen ja taustoihin eturintamalla. Samalla se tarjoaa myös mahdollisuuden suomalaisille auttaa sodan uhreja etulinjassa.

Israel-studio on katsottavissa suorana ja jälkilähetyksenä Permanto.fi:n kautta ja löytyy myös IRR-TV:n YouTube-kanavalta.

Lisätiedot:

Risto Huvila, risto.huvila@gmail.com, puh. 0400755661
Tuottaja Ari Talja, ari.talja@irrtv.fi, puh. 0400934766