Intialainen Vishal Mangalwadi haastaa länsimaisen kulttuurin

 

Vishal Mangalwadi on toiminut uutterasti kotimaassaan sorron ja korruption poistamiseksi ja istunut sen vuoksi vankilassakin. Hän luennoi Suomessa 24.–27.4. Kuva: Päivä Osakeyhtiö

Vishal Mangalwadi luennoi Suomessa 24.–27.4.2017.

On hyvin todennäköistä, että Vishal Mangalwadin uutuuskirja Kirja, joka muutti maailmasi joko muuttaa kokonaan käsityksesi Raamatun vaikutuksesta länsimaiseen sivistykseen tai ainakin haastaa pohtimaan sitä. Hän kuvaa havainnollisesti, kuinka länsimaisen yhteiskuntarakenteen viitekehys syntyi viime vuosituhannella.

Kirja vie Mangalwadin mukana selvittämään sivilisaatiomme alkuperää ja oikaisemaan erheellisiä uskomuksia, jotka uhkaavat romuttaa saavutetun edistyksen. Maallistuminen on suurempi uhka kuin kenties tajuammekaan.

Dei Neliöb. 9.2.-3.3.

Intialainen Vishal Mangalwadi on lakitieteen tohtori, filosofi, kirjailija, luennoitsija ja yhteiskunnallinen uudistaja. Hän on toiminut uutterasti kotimaassaan sorron ja korruption poistamiseksi ja istunut sen vuoksi vankilassakin. Christianity Today -lehti on nimittänyt häntä Intian etevimmäksi kristityksi älyköksi.

Vishal Mangalwadi luennoi Suomessa 24.–27.4. Kirjan julkistamistilaisuus on 24. huhtikuuta klo 14.45 Teopoliksen auditoriossa, Sairaalankatu 5–7, Tampere. Luennot: Maanantaina 24.4. klo 18 Teopolis, keskiviikkona 26.4. klo 18 Helsingin Vapaaseurakunta, torstaina 27.4. klo 18.30 Teopolis.