Ilta Lauran kanssa -talk showssa keskustellaan läsnäolon taidosta

 

Kuva: Janne Ylitalo

Ilta Lauran kanssa –talk show Porvoossa 16.11.2016 Vanhassa Navetassa. Laura Siltalan vieraina ovat Tommy Hellsten ja Jukka Leppilampi.

Porvoon illassa teemana on ”Tässä ja nyt – hetkessä elämisen kivusta ja kauneudesta”. Keskustelemassa aiheesta Laura Siltalan kanssa ovat terapeutti ja kirjailija Tommy Hellsten sekä muusikko, lauluntekijä Jukka Leppilampi.  Illan musiikin improvisoi virtuoosimaisesti muusikko Marzi Nyman.

Illan talk show korostaa läsnäolemisen merkitystä nykyajassa.  Kiireessä ja monien vaatimusten keskellä elävälle ihmiselle on tärkeää opetella elämään hetkessä, pysähtyä olemaan läsnä tässä ja nyt. Läsnäolossa opitaan kuuntelemaan omaa sisintä ja kohdataan toinen ihminen aidosti. Läsnäolo on myös kaiken luovuuden lähde. Talk shown aikana toteutetaan läsnäolemisen harjoitus.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Illan emäntänä toimii Laura Siltala, joka on toteuttanut live talk show -iltojaan jo kahdeksan vuoden ajan eri puolilla Suomea. Illan meno on rentoa mutta samalla syvälle luotaavaa jutustelua sekä hyvää musiikkia.
Tule olemaan läsnä omana itsenäsi Porvoon Vanhaan Navettaan (Henttalantie 20, Porvoo) keskiviikkona 16.11.2016.

Lisätiedot: iltalaurankanssa.fi

 

 

Aiheet