Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Hollywood takoo miljoonia kristillisillä aiheilla

 

Noah-elokuva on tuottanut jo yli 175 miljoonaa dollaria. Kuvakaappaus elokuvan trailerista.

Nooan tarina, Jeesuksen elämä, taivaskokemukset ja uskon puolustaminen ovat kiinnostaneet elokuvissa käyviä ihmisiä. Neljästä kristillisaiheisesta elokuvasta tuotantoyhtiöt ovat kirjanneet tuloja yhteensä yli 250 miljoonaa.

Hollywoodin elokuvayhtiöt saavat miljoonien lipputulot kristillisiä aiheita käsittelevillä elokuvilla.

Uusimpana teattereita kiertää Heaven is for Real -elokuva, joka kertoo taivaassa käyneen pienen pojan tarinan. Kyseinen elokuva oli huhtikuun puoleenväliin mennessä tuottanut yli 12 miljoonaa dollaria tuotantoyhtiö Sony Picturesille.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Russell Crowen tähdittämä, etäisesti Raamatun Nooa-kertomukseen perustuva Noah-elokuva puolestaan on tuottanut samalle tuotantoyhtiölle yli 175 miljoonaa dollaria.

20th Century Fox -yhtiön Son of God -elokuva, joka perustuu Suomessakin suosiota saaneeseen The Bible -televisiosarjaan, on myös saanut paljon julkisuutta ja menestystä teatterilevityksessä yli 42 miljoonan dollarin lipputuloilla.

Yllättäjänä yli 47 miljoonan dollarin myyntiin vain 2 miljoonan dollarin budjetilla ylsi kristillisen Pure Flix Entertainment -tuotantoyhtiön elokuva God’s Not Dead, joka kertoo nuoresta opiskelijasta, joka väittelee professoriaan vastaan Jumalan olemassaolosta.

Lue alkuperäinen englanninkielinen uutinen aiheesta tästä.

 

Uutista korjattu 29.4. klo 12.39: Uutisen luvut ovat lippujen myynnistä syntyneitä tuloja, joista ei ole vähennetty menoja. Kyse ei ole voitoista tai yhtiöiden saamista tuotoista.