Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Hengelliset syventymispäivät: mitä on todellinen elämä?

 

Higher Ground -kuoro on yksi Hengellisten syventymispäivien pääesiintyjistä. Kuva: Higher Ground / Press photos

Suomen Raamattuopiston perinteikkäät Hengelliset syventymispäivät järjestetään Helsingissä 27.–30.8. 2015 teemalla Hanki elämä.

Esiintyjinä ja puhujina nähdään muiden muassa Viron kirkon arkkipiispa Urmas Viilma, huippupianisti Hillel Tokazier, piispat Simo Peura ja Tapio Luoma sekä gospel-kuoro Higher Ground.

– Meistä jokaisen elämässä on keskeneräisyyttä, epätäydellisyyttä – ja syntiä. Mutta jokainen elämä on samalla mittaamattoman arvokas, toteaa Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen.

KRS Krito 10.-23.6.

– Jeesus sanoi olevansa tie, totuus ja elämä. Jeesus on Elämä isolla E-kirjaimella. Kun tunnet hänet, sinulla on ikuinen elämä, hän jatkaa.

Vartiainen kertoo, että Raamatun sanoman rinnalla Hengellisillä syventymispäivillä painotetaan tänä vuonna ihmisten kohtaamista.

– Tämä toteutuu muun muassa ensi kertaa kokeilussa olevalla picnicillä, jota vietetään lauantaina alkuillasta Kaivopuiston kauniissa maisemissa.

Hengelliset syventymispäivät eroaa Vartiaisen mukaan monista muista hengellisistä kesäjuhlista siinä, että tapahtuma on alusta asti järjestetty kaupungissa.

– Herätysliikkeiden juhlat järjestetään usein maaseudulla. Hengelliset syventymispäivät järjestetään vuodesta toiseen metropolin sydämessä. On tärkeää, että armon sanoma tuodaan myös kaupungin hyörinän keskelle, Vartiainen summaa.

– Itse odotan tapahtumalta erityisesti kristittyjen yhteyttä ja Viisikielisen voimakasta veisuuta.

Hengellisten syventymispäivien ohjelmaan kuuluvat myös lauantaina ja sunnuntaina järjestettävät seminaarit, joissa käsitellään uskon ja elämän kysymyksiä monipuolisesti.

Radio Dei lähettää ohjelmaa syventymispäiviltä lauantaina  klo 10–19.30 ja sunnuntaina klo 10–11.

Tapahtuman ohjelma ja muut tiedot löytyvät täältä

 
Artikkelibanneri perussanoma