Hengelliset syventymispäivät 2016: Herra on turvapaikka

 

Suomen Raamattuopiston vuotuisen pääjuhlan ohjelma on julkaistu. Tapahtuma vietetään Helsingissä elokuun viimeisenä viikonloppuna teemalla Turvapaikka.

Suomen Raamattuopiston vuotuinen pääjuhla, Hengelliset syventymispäivät, pidetään Helsingissä 25.-28.8..

Tänä vuonna teemana on Turvapaikka. Nykyisenä kuohuvana aikana moni joutuu kysymään, mistä löytyy turva omaan elämään.

IK-opisto Neliöb. 20.11.-3.12. MJa

– Tulevaisuus on epävarmaa, ja monet totutut ja turvalliset asiat tuntuvat valuvan kuin hiekka sormien lomasta. Muutos on ajassamme niin nopea.

– Raamattu kuitenkin vakuuttaa: ”Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen.” (Nah. 1:7), rohkaisee Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen.

– On hyvä muistaa, että monet Raamatun teksteistä ovat syntyneet vaikeissa ja turvattomissa olosuhteissa. Silti ne ovat täynnä lohdutusta ja toivoa. Jumala pitää huolta vaikeuksienkin keskellä.

Nelipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on muun muassa raamattuluentoja, seminaareja, yhteislaulutilaisuus, piknik Kaivopuistossa, kirkko näinä päivinä -paneelikeskustelu sekä Mitkä juhlat näistä tuleekaan!? -esitys.

– Tänä vuonna myös Raamattuopiston nuorisotyön yhteydessä toimiva Pro Fide -yhtye viettää 50-vuotisjuhliaan. Syventymispäivillä esiintyykin yhtyeen nykyisen kokoonpanon lisäksi Pro Fiden vanha kokoonpano vuodelta 1966.

– Tapahtumaan liittyy muitakin merkkipäiviä. Raamattuopiston perustajan Urho Muroman kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta, kuten myös nykyisen Raamattuopiston kivijalan rakentamisesta, Vartiainen luettelee.

Tapahtuma on järjestyksessä 93. hengelliset syventymispäivät.

Ohjelma ja muut lisätiedot tapahtumasta löytyvät täältä

 
Artikkelibanneri perussanoma