Helsingin Narinkkatori kutsuu pääkaupunkiseutulaisia vappuna

 

Tänä vappuna on mahdollista kokoontua yhdessä Helsingin Narinkkatorille juhlimaan Jeesusta ja tuomaan toivoa pääkaupunkiseutulaisille, sekä osallistua ydinkeskustan katuja halkovalle Jeesus-marssille.

”Kahteen vuoteen emme ole voineet järjestää Jeesus-marssia. Nyt odotamme ilolla, että pääsemme suurella joukolla marssimaan Helsingin kaduille ja jakamaan Jeesukselta saatavaa toivoa Narinkkatorilla”, kertoo Kirsi Rostamo, Radio Dein päätoimittaja ja yksi tapahtuman järjestäjistä.

Narinkkatorin vappu ja Jeesus-marssi -tapahtumassa nautitaan iloisesta hengellisestä musiikista Roberto & Sara Brandaon sekä Rodrigo Camposin johdolla, kuullaan koskettavia puheenvuoroja – mukana mm. Markku ”Kure” Tuppurainen – ja rukoillaan erityisesti Ukrainan, Suomen ja koko maailmantilanteen puolesta. Lavalla esiintyy myös joensuulais-ghanalainen Narrow-Way -musiikkiryhmä, joka musisoi afrikkalaisen gospelin maailmoissa. Riemullista juhlaa juhlitaan 1.5. kello 12.30 alkaen teemalla Minä olen tie, totuus ja elämä.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Lisäksi kuljetaan yhdessä pitkin ydinkeskustan katuja Jeesus-marssilla, joka lähtee Narinkkatorilta noin kello 13.15. Torilla on mahdollisuus esirukoukseen. Lapsille on ilmainen pomppulinna, ja torikahvila palvelee vappuisilla herkuilla.

Toritapahtuman lisäksi mukaan voi tulla Radio Dein, Radio Patmoksen, Taivas TV7:n ja UskoTV:n välityksellä 1.5. kello 12.30 alkaen. AlfaTV:llä nähdään tilaisuudesta kooste sunnuntaina 8.5. kello 18.00.

Narinkkatorin vapun ja Jeesus-marssin järjestävät yhteistyössä Avainmedia, IRR-TV, Kristityt Yhdessä ry, Radio Dei, Radio Patmos ja Taivas TV7. Lisäksi tapahtumaa ovat mahdollistamassa monet seurakunnat, kristilliset yhteisöt ja yritykset sekä vapaaehtoiset talkoolaiset.

www.narinkkatorinvappu.fi

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)