Haminan seurakunta voitti kirkon ensimmäisen KirTEKO-työelämäpalkinnon

 

Haminan seurakunnan työntekijöitä yhteiskuvassa Simeon-salissa Haminassa 18. tammikuuta 2017.

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan puheenjohtajisto on myöntänyt KirTEKO 2017 -kilpailun ensimmäisen palkinnon Haminan seurakunnalle.

Seurakunta palkittiin hankkeesta, jossa se kehitti työyhteisöä ja laati yhteisen strategian hyödyntäen voimauttavaa valokuvausta.

KirTEKO-kilpailun avulla pyritään tekemään näkyväksi seurakunnissa tehtävää työtä ja työelämän kehittämistä sekä innostamaan ja kannustamaan työpaikkoja uudistumaan tulevaisuuden työpaikoiksi. Kilpailun järjestävät Kirkon työelämä 2020 -ohjelman (Kirteko) toimijat yhteistyössä Kevan kanssa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Toinen palkinto myönnettiin Lappeenrannan seurakuntayhtymälle hankkeesta, jonka tavoitteena oli luoda avoin, luottamuksellinen ja sopimuksiin pohjautuva toimintaympäristö strategian ja henkilöstöohjelman päivittämisen avulla. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä sai kolmannen palkinnon hankkeesta, jossa varhaisen tuen osaksi rakennettiin sovunrakentamiseen perustuvaa työyhteisökulttuuria.

Kirkon työelämän kehittämiskilpailu järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. KirTEKO-kilpailu on osa Kirkon työelämä 2020 -ohjelman toimintaa, ja sen taustalla on kansallinen työelämän kehittämisstrategia sekä Työelämä 2020 -hanke.

Palkinnot jaettiin Turussa 19.–21.5. järjestettävillä Kirkkopäivillä.