Groovefem julkaisi toisen sinkkunsa

 

Groovefem yhdistää musiikissaan groovea

Suomen Raamattuopistolla alkunsa saanut Groovefem julkaisi toisen singlensä helmikuussa. Kavereiden seuraava unelma olisi ensimmäinen pitkäsoitto.

Suomen Raamattuopiston Musiikkilinjalla Kauniaisissa alkunsa saanut Groovefem haluaa jakaa hyvää sanaa Jeesuksesta hyvällä musiikilla. Bändi haluaa tarjota vaihtoehtoa perinteisen rockin rinnalle yhdistelemällä musiikissaan aineksia groovesta, funkista ja soulista.

Tähtäimet korkealla

Groovefemin debyyttisingle Otat vastaan näki päivänvalon marraskuussa 2014 ja toinen single Anna sataa on julkaistu juuri 22. helmikuuta. Seuraavana unelmana tähtäimessä on ensimmäinen pitkäsoitto.

Sansa Neliöb 10.9.-9.10. MJa

– Kun huomaa, millaisten tyyppien kanssa tässä soittaa, tähtäimet ovat sinänsä aika korkealla. Tavallaan haluaa haastaa itseään ja bändikavereita siihen, että vedetään niin täysillä, kun pystytään ja katsotaan, mihin se riittää. Jos ei riitä, niin reenataan vähän lisää, lataa Jesse.

Tämä on lyhennelmä Nuotan numerossa 3/2015 julkaistusta artikkelista. Koko artikkeli löytyy nuotan verkkosivuilta. Teksti Anna Heinola, kuva Tero Ohranen