Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Ensitreffit alttarilla johtikin pysyvään avioliittoon

 

Tosi-tv:n avioliittokoe on päättynyt.

Tosi-tv-ohjelma Ensitreffit alttarilla päättyi tiistai-iltana. Kolmesta avioparista kaksi päätti jatkaa yhdessä ohjelman jälkeenkin. Kolmas aviopari erosi heti kuvausten loputtua.

Ensitreffeillä vihityt Miia ja Olli sekä Viola ja Esa kertoivat viimeisessä jaksossa pastori ja kasvatuksen teologi Kari Kanalalle jatkavansa avioliittoaan. Pia ja Jussi puolestaan päättivät olla jatkamatta yhdessä.

Asiantuntijoiden valitsemat parit vihittiin ensitreffeillä alttarilla, ja pariskunnat olivat sitoutuneet olemaan naimisissa ainakin viisi viikkoa. Parit myös asuivat tuon ajan yhdessä.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Avioliittokokeen tulokset

Pia ja Jussi valittelivat pitkin ohjelmaa, kuinka heidän välilleen ei syttynyt kaivattua kipinää. Pariskunta päättikin erota heti kuvausten loputtua.

Miia ja Olli puolestaan kertoivat jatkavansa yhdessäoloa. Kaksikko ehti asua kolme päivää erillään, mutta he päättivät palata saman katon alle.

Ohjelman faneille oli alusta lähtien selvää, että Viola ja Esa pysyvät yhdessä. Viimeisessä jaksossa pari kertoi kuulumisiaan, kun ohjelman kuvauksista oli kulunut kolme kuukautta. Pari oli hankkinut yhteisen asunnon ja suunnitteli tulevaisuutta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta on tulossa toinen tuotantokausi, johon haetaan parasta aikaa osanottajia.

Lähde: Iltalehti