Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Gospelyhtye The Rain lopettaa

 

Yhtyeen logo.

Pitkän linjan ja raskaan rockin gospelyhtye The Rain ilmoitti maanantaina facebook-sivustollaan lopettavansa uran. 26 vuotta toiminnassa ollut yhtye aikoo vielä soittaa yksillä Maata Näkyvissä -festareilla ja tehdä keväällä ”pienimuotoisen kierroksen.” ”26 vuotta on pitkä aika elämässä. Bändi-ikänä se on valtava. Aikamme ei ole mennyt hukkaan. Kiitos ja anteeksi”, bändi kirjoittaa facebook-sivullaan.

The Rain jäi vuonna 2009 tauolle, jolta yhtye ei omien sanojensa mukaan koskaan ole kunnolla palannut. ”On ollut kokeiluja akustisesta setistä, erilaisesta musiikillisesta lähestymisestä ja erityisesti uuden yhteisen innon löytämisestä. Monenlaista palaveria ja rukousta on bändin kanssa pidetty. Viimeiset vuodet ovat olleet täynnä odotuksia, lupauksia ja myös pettymyksiä. Jokaisen äijän elämässä The Rain on ollut ja tulee olemaan suuri Jumalan siunaus. Olemme saaneet olla Hänen käytössään, niillä lahjoilla joita Hän on meille antanut. Nyt on aika käyttää lahjoja uusilla tavoilla”, bändi kirjoittaa.

Päätöksen lopettamisesta yhtye teki pari viikkoa sitten.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Ikaalisista lähtöisin oleva kristillinen rockyhtye The Rain perustettiin vuonna 1988. Vuosien varrella se on julkaissut neljä pitkäsoittoa. Viimeisin, vuonna 2008 julkaistu Yhtä Kuin Voitto nousi viikolla 35/2008 Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Bändin jäsenet ovat kitaristi Jussi Salo, basisti ja laulaja Tatu Haveri, kosketinsoittaja ja laulaja Sami Haveri sekä rumpali Pasi Hakala.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie