Gospelartistit KD Nuorten asialla

 

Pala kerralaan -musiikkivideolla näkyy artistien lisäksi KD:n ehdokkaita.

Rodrigo, GFM:n Rossi ja Pastorien Joona Palmi esiintyvät KD Nuorten uudella Pala kerrallaan -musiikkivideolla. Gospelartistien tähdittämän videon tavoitteena on aktivoida nuoria äänestämään ja vaikuttamaan.

Mistä idea musiikkivideoon lähti, KD Nuorten puheenjohtaja, Remo Ronkainen?

-Idea videoon tuli eräältä nuorisojärjestömme aktiivilta, jonka jälkeen lähdimme yhdessä viemään ajatusta eteenpäin. Videon tarkoituksena on herättää nuoret vaikuttamaan yhteiskunnassa. Yksi helppo tapa vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Suomea viedään tulevina vuosina, on äänestää vaaleissa!

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Miksi juuri musiikkivideo?

-Nuorille ei ehkä perinteinen poliittinen pamfletti uppoa, siksi tarvitaan uudenlaisia keinoja, joista yksi on juuri tämä video. Kappaleessa on mukana gospelartisteja, koska he ovat jokainen äärimmäisen taitavia muusikoita ja henkilöitä, jotka haluavat myös sitoutua tällä tavoin kristillisdemokraattisten nuorten viestiin.

Ronkaisen mielestä nuorisojärjestön yksi tehtävä on aktivoida nuoria yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja myös käyttämään äänioikeuttaan.

-Jollain tavalla voi sanoa, että ollaan siinä onnistuttu, jos ensimmäisenä päivänä tulee lähes 3000 katselua, Ronkainen iloitsee.

Katso musiikkivideo täältä.