Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Gospel Riders -motoristit kiertävät paremman Suomen puolesta

 

Gospel Riders järjestää Suomea kiertävän 7xSF-ajon. Kuva: Reijo Ruotsalainen

Moottoripyöräkerho Gospel Riders käynnistää 11. kesäkuuta laajan ajo- ja tapahtumakampanjan Suomessa. 7xSF-ajo pysähtyy yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla.
”7xSF-ajon aikana järjestetään eri puolilla maatamme useita ulkoilma- ja muita tapahtumia, joissa tuodaan musiikin ja omakohtaisten kertomusten keinoin esiin toivoa paremmasta ja sanomaa muutoksesta sinne, missä sitä kaivataan.”, kampanjan tiedotteessa kerrotaan.

 

Työnimellä Operaatio Jeriko kulkevan neljän viikon maratonajon henkinen idea on kiertää Suomi seitsemän kertaa ympäri, mistä nousee ajon virallinen logotunnus 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland).

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Ajokampanja pitää sisällään kaksi tausta-ajatusta. ”Yhtäältä Gospel Riders -motoristit kantavat huolta maamme henkisestä, taloudellisesta ja hengellisestä hyvinvoinnista. Toisaalta, ja sittenkin vielä tärkeämpänä liikkeelle ajavana näkökohtana, on toivon näkökulma. Gospel Riders -motoristit haluavat pitää kiinni uskosta parempaan Suomeen, jossa kaikenikäiset ihmiset voivat hyvin ja kokevat elämän mielekkäänä. Tässä visiossa ovat avainasemassa luottamus perusasioihin, kantavat elämänarvot ja turvalliset ihmissuhteet – eikä hyvien harrastustenkaan merkitystä sovi vähätellä.”

Ajon lähtö- ja päätöspaikka on kahvila-ravintola Suviranta Janakkalassa. Ajon jälkeen 6.-8.7. Hausjärven Ryttylässä on Gospel Riders -kerhon vuosittainen päätapahtuma MOJ (Message of Joy) -meeting.

Gospel Riders on valtakunnallinen kristillisiin arvoihin pohjautuva moottoripyöräkerho. Sillä on alueosastoja eri puolilla Suomea sekä Espanjassa, Virossa ja Israelissa. Sen tarkoituksena on toimia kristillisen elämänkäsityksen periaatteella moottoripyöräilijöiden ja moottoripyöräilystä kiinnostuneiden keskuudessa tukemalla jäsentensä hengellistä kasvua ja kehittämällä heidän vastuuntuntoaan ja ajotaitoaan liikenteessä. Yhdistys toimii yhteiskristilliseltä pohjalta puuttumatta eri kirkkokuntien välisiin tunnustuksellisiin mielipide-eroihin.

 

7xSF-ajon aikataulu löytyy Gospel Riders kerhon nettisivuilta. Sieltä voi myös seurata etenemistä.