Hyvät: Äänisisällöt rynnistivät viestintämarkkinoille – Miten pärjää kotimainen kristillinen podcast? Yleinen: ”Osa saattohoitopotilaista kaipaa hengellistä tukea enemmän kuin mitään muuta”

GLS-konferensseilla halutaan varustaa kristittyjä laajemminkin — taustajärjestö muuttaa nimensä

 

Vuosittaiset GLS-konferenssit 135 maassa ovat edelleen Global Leadership Network -järjestön keskipisteenä. Kuva: Global Leadership Network

Global Leadership Summit (GLS) -konferenssien taustajärjestö on nyt Global Leadership Network. Nimenmuutos astui voimaan helmikuun 15. päivä.

Vuodesta 1992 GLS-johtajuustyötä on organisoinut Willow Creek Association (WCA) -nimeä kantanut järjestö.

– Lähes kahden vuoden ajan hallituksemme on rukoillen pohtinut tätä. Uskomme, että päätös vie meitä kohti innostavaa, Jumalan valmistelemaa tulevaisuutta, Global Leadership Network -järjestön toiminnanjohtaja Tom De Vries kertoo.

Perheniemi Neliöb. 27.3.- MJa

Järjestössä on sen perustamisesta lähtien uskottu, että seurakunta on oleellinen tekijä Jumalan pelastussuunnitelmassa.

– Se ei muutu! Haluamme kuitenkin tarkentaa alkuperäistä kiintopistettä seurakunnan johtamisen innovaatioiden jakamisesta toisille seurakuntien pioneerijohtajille. Jo yli viiden vuoden ajan ajatus on muovautunut laajemmin johtajuuden kehittämiseen. Tehtävämme on palvella kristittyjä kaikissa rooleissa — ei vain seurakuntien johtajia — olemaan vaikuttavana osana yhteiskuntaa, De Vries jatkaa.

 

Mikä pysyy ennallaan ja mikä muuttuu?

GLS sitoutuu edelleen laajentamaan konferenssien tavoittavuutta ja vaikutusta yli 135 maassa, joissa toimintaa on nykyisellään. Tarjolla on mahdollisuuksia johtajuuden kehittymiseen myös konferenssien ulkopuolella muun muassa GlobalLeaderhip.org-palvelun kautta, missä julkaistaan jatkuvasti uusia materiaaleja, jotka varustavat itsensä, toisten ja organisaation johtamisessa.

– Joku saattaa päätellä, että olemme etäännyttämässä itseämme seurakunnasta, mutta suhteemme Willow Creek Community Church -seurakuntaan on edelleen vahva. Toimistomme säilyy samalla kampuksella ja teemme jatkossakin yhteistyötä heidän upean henkilökuntansa ja vapaaehtoistensa kanssa isännöidäksemme ja tuottaaksemme maailmanluokan konferensseja, toiminnanjohtaja vakuuttaa.

Juridisesti järjestö kantaa edelleen Willow Creek Association -nimeä, mutta brändi-ilme, nettisivut, sähköpostiosoitteet ja sosiaalisen median tilit heijastavat Global Leadership Network -nimeä. Kaikista vanhoista nettiosoitteista ja sähköposteista on siirtymävaiheessa ohjaus uuteen verkko-osoitteeseen.

– Seurakuntanne ja organisaationne ovat syy, miksi Global Leadership Network on olemassa. Näemme maailman, jossa yhteisöt ovat muuttuneet, yritykset tekevät työtä hyvän eteen ja seurakunnat kukoistavat. Se lähtee liikkeelle meistä — yhdessä — oppimalla toinen toiseltamme, kehittyessämme johtajina ja käyttämällä vaikutustamme Jumalan tehtävässä maailmassa, Tom De Vries haastaa.