Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Franklin Graham vetoaa amerikkalaisiin kristittyihin: ”Käyttäkää ääntänne”

 

Franklin Graham. Kuva: Billy Graham Evangelical Association

Evankelista Billy Grahamin poika Franklin Graham vetoaa videolla amerikkalaisiin kristittyihin, jotta kukaan ei jäisi kotiin vaalipäivänä.

Franklin Graham ei kerro videolla, kumpaa ehdokasta kannattaisi äänestää. Hän ei myöskään paljasta omaa ehdokastaan. Sen sijaan hän pyytää, että jokainen menisi rukoillen äänestämään ja käyttäisi tervettä järkeä valinnassa. ”Moni on sanonut, ettei aio äänestää, koska ei pidä kummastakaan ehdokkaasta”, Franklin Graham sanoo videolla. Graham kehottaa miettimään valintaa siitä näkökulmasta, että kumman ehdokkaan arvelee toimivan oikeudenmukaisemmin tehtävässään. Ääni on kansalaisoikeus ja se kannattaa käyttää, eikä kotiin pidä jäädä, Graham toteaa.

Fox Newsin  haastattelussa Franklin Graham perusteli vielä lisää, miksi äänestäminen juuri nyt on tärkeää. Hänen mukaansa Yhdysvallat on tietynlaisessa vaa’an kieli asemassa. Maassa on mittavia sisäisiä ongelmia ja ulkoisia uhkia. Korruptiota on molemmissa puolueissa. Graham peräänkuuluttaa muutosta. Yhdysvallat tarvitsevat Jumalaa. Todellinen muutos voi tulla vain Jumalan avulla.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Fox News -lähetyksen lähetyksessä näytetään myös videopätkä, jossa Franklin Grahamin tytär kehuu Donald Trumpia. Tyttären mukaan Trump uskoo Jeesukseen. Siihen, uskooko Trump vai ei, Franklin Graham ei ota kantaa.