Exit 30 vuotta – yhtye juhlii konserttikiertueella syksyllä

 

Kuva Tommi Levy

Pekka Simojoki ja Exit juhlistaa yhtyeen 30-vuotista taivaltaan ja lähtee syyskuussa 2017 juhlakiertueelle Helsinkiin, Tampereelle, Seinäjoelle, Ouluun ja Jyväskylään.

Exitin kiertueella on mukana vierailijoita. Kiertueen tuottavat Suomen Lähetysseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Radio Dein kanssa.


– Kuka olisi uskonut, takana 30 vuotta, 1000 konserttia ja lukemattomia kilometrejä. Ja yhä edessä tie ja tehtävä kesken ja laulu soi: “Tahdon elää tämän päivän rohkeasti, Tahdon löytää jalanjäljet Mestarin…”, Pekka Simojoki toteaa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Alkuperäisjäsenistä Exitissä ovat mukana Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet) ja Timo Luoto (rummut). Muut yhtyeen jäsenet ovat Jari Levy (laulu ja koskettimet), Markku Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

30 vuotta Askeleita –kiertue 2017:

27.9. Helsinki, Savoy-teatteri

28.9. Tampere, Tampere-talo

29.9. Seinäjoki, Urheilutalo

30.9. Oulu, Madetojan sali

1.10. Jyväskylä, Paviljonki

Konserttien liput ovat jo myynnissä.

*

Exitin perusti vuonna 1987 joukko gospelmusiikin parissa jo pitempään toimineita muusikoita. Aloittaessaan Exit oli Profiden ohella ensimmäisiä yhtyeitä Suomessa, jotka yhdistivät rockmusiikin ja kristillisen sanoman.