Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Espoon piispaehdokkaiden mediatentit alkavat

 

Kalervo Salo ja Tapio Luoma kohtaavat Radio Dein Viikon debatissa.

Espoon piispaehdokkaat esittäytyvät äänestäjille median tenttien ja hiippakuntien järjestämien vaalipaneelien lisäksi verkossa. Kirkon tiedotuskeskuksen toimittamalla videolla Tapio Luoma ja Kalervo Salo on laitettu pohtimaan, onko naispappeuden vastustajilla ja samaa sukupuolta olevien avioliiton kannattajilla paikka samassa kirkossa. Videot on rakennettu vastakkainasettelua välttäen. Huomenna alkavissa mediatenteissä selvinnee, onko ehdokkaiden näkemyksissä todellisia eroja.

Espoon piispanvaalin ehdokkaisiin voi tutustua kirkon verkkosivuilla. Haastattelut on toimittanut Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäällikkö Iiris Kivimäki. Ehdolla ovat Seinäjoen kirkkoherra, teologian tohtori Tapio Luoma, 49, sekä Espoon Leppävaaran kirkkoherra, teologian tohtori, Kalervo Salo, 53.

Videohaastattelusivulla on myös linkit ehdokkaiden vaalisivulle. Linkit on otsikoitu tuttavallisesti Tapion vaalisivuiksi ja Kalervon vaalisivuiksi.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Keskiviikkona 12. lokakuuta Luoma ja Salo kohtaavat ensimmäistä kertaa toisentyyppisessä istunnossa, kun toimittaja AP Kaipiainen tenttaa piispaehdokkaita, jotka istuvat kasvotusten Pasilassa Radio Dein studiossa.

Espoon piispanvaalin vaalipäivä on perjantaina 4.11.2011. Vaalissa on äänioikeus noin 690 äänestäjällä. Äänioikeutettuja ovat Espoon hiippakunnan papit ja lehtorit sekä maallikkovalitsijat.

Kalervo Salo ja Tapio Luoma kohtaavat Radio Dein Viikon debatissa keskiviikkona 12.10. Suora lähetys kello 9-10. Uusinta kello 13-14 ja yöllä kello 01-02.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)