Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Eläviä kuvia Kansanlähetyksen adventtikalenterissa

 

Adventtikalenterin luukuista pääsee kurkistamaan maailmalle.

Miten sanotaan ”hyvää joulua” japaniksi? Miltä näyttää afrikkalainen kaivo? Mitä haaveita kummilapsella on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen, kun avaa Kansanlähetyksen Suuressa mukana –joulukalenterin. Ensimmäinen luukku avautuu ensimmäisenä adventtina Kansanlähetyksen kotisivuilla.

Videokalenterin avulla voi laskea päiviä jouluun ja tutustua lähetysjohtaja Mika Tuovisen mukana lähetystyöhön ja kehitysyhteistyöhön eri puolilla maailmaa.

Adventtikalenteri on Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöiden ja kotimaantyöntekijöiden yhteinen ponnistus.

– Monet organisaatiot tekevät mainosmateriaalia niin, että ne lähettävät ammattilaiset paikan päälle. Nykytekniikka kuitenkin mahdollistaa sen, että jokainen voi tuottaa materiaalia vaikkapa omalla kännykällään, kertoo viestintäpäällikkö Anne Lepikko.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Kalenterin videomateriaalien kuvaajina ovat toimineet monien
ammattikuntien edustajat it-insinööristä graafiseen suunnittelijaan. Välineinä
heillä on ollut kirjava kokoelma kännykkäkamerasta tv-kameraan.

– Haluamme, että tämä kalenteri voisi avata katsojalle jotain siitä, mitä teemme ja missä teemme. Eri luukuista löytyy tietoa työstämme ja videoiden alta löytyy linkkejä sivuille, joista voi antaa joululahjan lähetystyölle, lähetysjohtaja Mika Tuovinen kertoo.

Adventtikalenteri löytyy osoitteesta www.sekl.fi/joulukalenteri

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie