Elämään-lehti uudistui – uusi nimi Elämä

 

Elämään-lehti uudistui tammikuussa ulkoasultaan ja kooltaan. Entistä runsaamman lehden nimi on nyt Elämä.

Elämä-lehdellä on pitkä historia – sen perusti jo vuonna 1929 Urho Muroma, joka oli sodanjälkeisen Suomen kenties merkittävin evankelista ja Suomen Raamattuopiston perustaja. Lehden alkuperäinen nimi oli Herää Valvomaan.

– Nyt lehti ei ole enää entiseen tapaan järjestölehti vaan sellainen, jonka voi antaa kenelle tahansa perimmäisistä kysymyksistä kiinnostuneelle. Pohdimme uskon kysymyksiä pintaa syvemmältä. Haastattelemme ihmisiä, joilla on sanottavaa, emmekä kaihda vaikeita kysymyksiä. Haastamme ajattelijoita uskomaan ja uskovia ajattelemaan, päätoimittaja Timo Junkkaala toteaa.

– Lehden ytimenä on yhä perusteellinen raamattuopetus ja hengellinen sanoma. Puhumme siitä Elämästä, josta Vapahtaja puhui sanoessaan olevansa Tie, totuus ja elämä. Haluamme näyttää tietä siihen elämään, joka kestää ikuisesti, Junkkaala jatkaa.

Dei, retroäijät, neliöb. 9.-15.7.

Lehden juuri ilmestyneessä ensimmäisessä numerossa pureudutaan totuuteen. Teemaa pohtivat muiden muassa arkkiatri Risto Pelkonen, poliitikko Sari Essayah, juristi Jyrki Anttinen ja kirjailija Pauliina Rauhala. Haastattelussa myös maailman johtaviin teologeihin kuuluva professori Alister McGrath.

Elämä-lehden julkaisija on Perussanoma Oy.

Tutustu myös lehden Facebook-sivuihin

 
Artikkelibanneri perussanoma