Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Avioliittolaista kiivasta keskustelua Ylen Aamu-tv:ssä

 

Aito avioliitto -yhdistyksen Jukka-Pekka Rahkonen ja Setan hallituksen puheenjohtaja keskustelivat Ylen Aamu-tv:ssä. Kuvakaappaus Yle Areenasta.

Aito avioliitto -yhdistyksen Jukka-Pekka Rahkonen ja Setan Panu Mäenpää näkivät lasten hyvinvoinnin eri tavalla Ylen Aamu-tv:n keskustelussa.

Vajaan vartin kestäneessä keskustelussa käytiin väittelyä lastenoikeuksista. Rahkonen huomautti keskustelussa, että vain naisen ja miehen välinen avioliitto voi olla lapsen kannalta tasa-arvoinen.

Rahkosen mukaan psykologit ovat yksimielisiä että isättömyys tai äidittömyys on aina lapselle haitallista. Hän lisäsi, että sateenkaariperheessä lapsen ei edes välttämättä anneta tuntea esimerkiksi isänkaipuuta. Mäenpää vakuutti, että sateenkaariperheissä ollaan valmiita keskustelemaan kaikista kysymyksistä.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Toimittajan kysyessä meneekö Aito avioliitto -aloite läpi, kummaltakin mieheltä tuli vastaus nopeasti.

”En todellakaan usko, että eduskunta lähtee säätämään lakia, joka ryhtyy rajoittamaan tietyn ihmisryhmän oikeuksia”, Mäenpää vakuutti.

” Minä taas uskon ilman muuta, että on oikeus korjata sellainen laki, joka on tehty virheellisesti vetoamalla tasa-arvoon, eli joka on markkinoitu väärin perustein ihmisille. Avioliittolaissa kysymys ei ole tasa-arvosta” Rahkonen napautti.

Avioliittoinstituution säilyttämistä miehen ja naisen välisenä tukeva Aito avioliitto -kansalaisaloitteen allekirjoittaneiden määrä lähenee 55 000 ihmistä.